| anonim4536 a întrebat:

Cred ca imi place motociclismul chiar daca nu am incercat niciodata sa ma dau pe o motocicleta.
Intrebarea mea este urmatoarea.Cum sa fac sa ma dau pe o matocicleta sa vad daca imi place fiindca nu vreau sa ma incriu la scola de soferi Categoria A2 degeaba. Daca ma inscriu si realizez ca nu imi place motociclismul atunci dau bani degeaba, as vrea sa incerc sa vad daca chiar imi place fiindca daca nu imi place atunci dau bani degeaba.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Imprumuta o motocicleta de la un prieten sau cunoscut si conduci pe un teren viran, camp, drum nepublic sau un poligon auto.

| darrio2007 a răspuns:

Incalecă una si vezi daca iti place. Dar sa nu conduci tu.

| Bariel a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa gasesti pe cineva care are motocicleta si este dispus sa te lase sa o conduci. Te duci intr-un poligon sau parcare goala si acolo vezi cum e, motociclismul e un moft, nu se compara datul cu motocicleta in poligon cu cel de prin natura de exemplu. E si ceva bataie de cap deoarece motocicletele se strica mai repede si trebui sa inveti tehnici de a conduce intr-un mod cat mai sigur motocicleta. O sa ti fie greu sa gasesti pe cineva care sa ti lase motocicleta in mainile tale, tu find complet incepator. O idee ar fi sa ti iei un motocross daca cumva locuiesti intr o zona rurala sau ai poate bunici. Daca nu te bagi cu ea pe drumuri publice sau terenuri private nu o sa ti aiba nimeni treaba, si asa inveti de unul singur. Gasesti un 125 2 timpi la mana a doua pana in 1000 de euro cu care sa te joci, bineinteles sunt diferente majore dintre datul pe o motocicleta offroad si una de strada, dar ai sa prinzi ideea, si chiar daca nu iti va placea motociclismul nu strica o mica plimbare odata la cateva luni. Bafta!