Daca masina nu-i inmatriculata pe tine atunci o sa afle cel pe care este inmatriculata, in prima faza o sa fie chemat la politia rutiera si intrebat cine a condus. Abia apoi o sa-ti trimita tie amenda. S-ar putea sa dureze 10-15 zile.
Cine stie, poate scapi.
Daca limita de viteza era de 50 km/h o sa afli de la fostul proprietar. Si este cam peste limita.
Ştiam că numai de la radarele fixe îţi trimit felicitare acasă, la cele mobile ori vin după tine ori au alt echipaj în faţă şi sare gaboru' din tufiş ) Dacă nu l-am văzut... O să aflu, cam în cât timp vin felicitările acasă?
Daca masina nu-i inmatriculata pe tine atunci o sa afle cel pe care este inmatriculata, in prima faza o sa fie chemat la politia rutiera si intrebat cine a condus. Abia apoi o sa-ti trimita tie amenda. S-ar putea sa dureze 10-15 zile.
Cine stie, poate scapi.
Aşa zic şi eu. Acum aştept, oricum nu mă stresez tare.
Stai linistit.Ei cauta pe cei care depasesc cu mult limita legala.Acolo este rost de malai nu la tine care este mai mica amenda decat spaga.
Eu cred ca te opreau atunci daca nu te-au oprit slabe sanse sa primeasca fostul proprietar vreo amenda acasa.