| Liviu_Rosca_1993 a întrebat:

Cred că m-a luat radarul. Eram în localitate şi aveam cam 63-64 pe bord. Nu l-am văzut, era pe sensul meu de mers, cu fata spre mine. Nu l-am văzut din cauza altei maşini ce mergea pe banda a 2-a, eu fiind pe banda 1-a. I-am dat tare că ieşisem de pe o stradă şi venea un tir tare din spate...
Nu m-au oprit, maşina e pe numele fostului proprietar. Ce şanse sunt să-i vină ăluia felicitare acasă? happy
Ştiu că dacă ai sub 58-59 nu-ţi fac nimic, eu sunt cam la limită, eroarea de bord cam 5 km/h...
Cam la limită, nu? happy Sper să nu fie prima amendă pe care o iau laughing

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca masina nu-i inmatriculata pe tine atunci o sa afle cel pe care este inmatriculata, in prima faza o sa fie chemat la politia rutiera si intrebat cine a condus. Abia apoi o sa-ti trimita tie amenda. S-ar putea sa dureze 10-15 zile.
Cine stie, poate scapi.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca limita de viteza era de 50 km/h o sa afli de la fostul proprietar. Si este cam peste limita.

| Liviu_Rosca_1993 explică (pentru Ioandelasal):

Ştiam că numai de la radarele fixe îţi trimit felicitare acasă, la cele mobile ori vin după tine ori au alt echipaj în faţă şi sare gaboru' din tufiş laughing) Dacă nu l-am văzut... O să aflu, cam în cât timp vin felicitările acasă? happy

| Ioandelasal a răspuns (pentru Liviu_Rosca_1993):

Daca masina nu-i inmatriculata pe tine atunci o sa afle cel pe care este inmatriculata, in prima faza o sa fie chemat la politia rutiera si intrebat cine a condus. Abia apoi o sa-ti trimita tie amenda. S-ar putea sa dureze 10-15 zile.
Cine stie, poate scapi.

| viotedy a răspuns:

Daca nu te-au oprit cred ca ai scapat.

| Liviu_Rosca_1993 explică (pentru viotedy):

Aşa zic şi eu. Acum aştept, oricum nu mă stresez tare. happy

| Al99 a răspuns:

Stai linistit.Ei cauta pe cei care depasesc cu mult limita legala.Acolo este rost de malai nu la tine care este mai mica amenda decat spaga.

| andrei1993a a răspuns:

Eu cred ca te opreau atunci happy daca nu te-au oprit slabe sanse sa primeasca fostul proprietar vreo amenda acasa.

| Liviu_Rosca_1993 explică:

Nu m-au oprit.