Da faza cu golf 3 ar mere ca acum se vinde la 1200 1500 E deci ar cam intra 1000 si ceva de euro in buzunar. sper ca am fost de folos uitete si prin intrebare mele poate ma ajuti
Acum te-ai trezit tu sa faci afaceri cu masini? Dupa cum se aude cu taxa, e final de sezon...
Din dezmembrare ai aduna mai mult, poti posta un anunt pe vwclub si sigur vei vinde mare parte din piese. Iti trebuie insa mult timp, scule, un loc de depozitare si putina indemanare. E greu insa sa iti spuna cineva cat vei castiga exact; daca iti iese masina la doar 300-400 euro, iti scoti investitia din vanzarea motorului.
Dupa cum ti-a s-a mai zis sa o vinzi complet este mai greu acum. Daca o dezmembrezi vei castiga mai bine problema este ca nu o sa primesti toti banii deodata ci pe o perioada mai indelungata. Poate astazi te cauta cineva pentru o usa si o luna sau doua sa nu se intereseze nimeni si atunci iti stau banii degeaba.
Daca nu ai piata s au clienti nu faci nimic cu piesele, o sa stai cu ele, iar cu masina e cam cu dus-intors, daca ma intrebai acum doi ani iti spuneam, dar acum cu toate probleme astea, nu stiu ce sa ti zic, ai putea incerca, dar sa ai mai multe, nu cu una