So anuntat acum cateva zile la stiri.Impozitul o sa creasca foarte mult la masinile vechi si fara euro, dar si taxa de prima inmatriculare se majoreaza.bafta
Parerea mea e sa cumperi acum. in 2011 a sa creasca de 2, 3 ori. iti spun asta din surse sigure. bafta si toate cele bune!
Pai eu nu stiu ce sa zic, fa cea ce crezi tu ca ii mai bine pentru tine.
Dar eu daca as fi in locul tau as cumpara acum, mai sti tu ce ii la anul, mai ales cu criza asta, si o sa creasca preturile.
Salut euombun!
Nu cred ca pretul masinilor va creste la cele second din urmatoarele considerente :criza se adanceste (chiar daca prezidentul zice altceva ) sunt din ce in ce mai putini bani la populatie; creditarea este foarte dificila si greu sustenabila; masinile vechi vor avea taxa de poluare mai mare, scutire de taxa fiind doar pentru Euro 5 iar intretinerea unei masini vechi este mult mai ridicata comparativ cu una noua! Marea necunoscuta in chestiune ramane cursul euro-leu la care nu se poate face previziune sigura.
Indreaptati atentia spre masinile noi, chiar daca este mai scumpa initial, recuperezi mai bine in timp!
Momentan nimeni nu stiu exact ce se va intampla. dar daca se aplica legea cu majorarea taxelor de inmatriculare in halu in care se zicea.Cu siguranta de vor scumpii masinile SH din tara pentru ca majorarea taxelor nu este una substantiala mai ales daca vrei sa ti cumperi o masina cu motorizare mai mare de 2000ccm. iar cei care au masini intr adevar bune nu vor mai lasa la pret cum gasesti la targ de au ajuns sa le vanda engros.ca dee numai cazane