| raduspace10 a întrebat:

Credeti ca pot sa fac Craiova- Mamaia in mai putin de 5 ore?
Mentiune: mers fix cat sa nu imi ia permisul (100 in sate, 150 pe drum european, 180 pe autostrada). Mentionez ca am o masina cu destui cai.
Iese mai scurt timpul daca o iau pe Alexandria?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Numai de pe centura B pana la Mamaia faci minim 2 ore, asta in condițiile in care mergi noaptea sau eventual intr-o zi de lucru.

Iar Craiova - A2 nu ai cum sa faci in 3 ore. Sunt 250km asta inseamna 3.5 ore oricat de ilegal ai merge si noapte sa fie cand nu e trafic.

| regis a răspuns (pentru suntserios):

Cam la limita. Pe Craiova Pitesti nu prea am experienta, dar m-am uitat pe net, sunt 120 km, neavand autostrada cred ca e greu sa scoti chiar si o ora jumate.
Eu fac o ora Pitesti-Bucuresti, o ora Bucureștiul (pe waze, pentru a evita aglomerația), inca doua ore Bucuresti-Mamaia, asta nu doar fara a risca permisul, ci fara amenda (tempomatul la 139).
Nu discutam de eventuale accidente sau blocaje care pot interveni, orice eveniment te poate intarzia semnificativ.

| raduspace10 explică (pentru regis):

Eu nu reusesc sa scot Craiova Bucuresti ( pe pitesti ) sub 2h30... ma rupe balsul. Asta in contextul in care fac pitesti Bucuresti in 40 minute. Poate noaptea as putea scoate un 2h15 dar e nasol. Oricum 2h30 scot intrand in depasiri foarte multe si ma oboseste. Am multi cai, imi place viteza, dar doar cand ma simt safe, nu imi place adrenalina aia cand faci chestii la limita

| regis a răspuns (pentru raduspace10):

Am spus ca nu am experienta pe acel traseu, nu l-am facut decat o data si atunci fara sa imi amintesc timpii. Am luat in calcul o ora si jumatate prin comparatia cu alte trasee de aceeasi lungime.
Evident in conditiile in care faci aproape doua ore pana la Pitesti nu prea ai cum sa ajungi in 5 ore la Mamaia.
Eu zic ca 4 ore e un timp foarte bun pentru pentru Pitesti-Mamaia, adaugi, cu cele doua ore pana la Pitești trebuie sa iei in calcul 6 ore.

| sierra1 a răspuns:

"fac Craiova- Mamaia in mai putin de 5 ore? "

500 de km in 5 ore? pe care autostradă? nici vorbă, pune dublu timpul!

| PirvuDragos a răspuns:

Cu avionu