Crezi ca asta s-ar putea intampla in Romania?

Crezi ca asta s-ar putea intampla in Romania?

Clipul de mai jos e din Addis Abeba, Etiopia. Intr-o intersectie aglomerata, chiar si fara semafor sau dirijare, traficul e neperturbat.

Crezi ca asta s-ar putea intampla si in Romania?

46 răspunsuri:
| Nudamnume a răspuns:

Nu vreau sa par arogant, dar cam da..adca numarati accidentele de masina si noi nu avem chiar asa haos pe autostrazi sau strada normala.Cati am mai ramane daca ar fi si la noi asa ceva? laughing

| FreeOzy a răspuns:

E mai bine decat in Bucuresti laughing)

| Messi20102 a răspuns:

LOL,aia n-au sens giratoriu? O.o

| CrissNico a răspuns:

NUUU laughing

| mrblizz311 a răspuns:

Acest trafic neperturbat este posibil din cauza bunului simt al cetatenilor care ofera prioritate ceea ce in Romania nu prea se intampla.

| pisicuta2001r a răspuns:

Orice este posibil

| OaiaNinjalău a răspuns:

Nu cred ca este posibil, dar de ce nu? :3

| Catalinhhh a răspuns:

Imposibil. La noi mor pe capete pe drum drept...

| CapitanPufuletee a răspuns:

Nu. Cum de nu s-a produs niciun accident?! Adica, uitati-va la trecatori laughing o solutie ar fi un sens girator

| Okkultist a răspuns:

La noi se intampla lucruri mai mizerabile ca aia. Macar de-ar fi aia problema noastra. Sa nu uitam ca,, minunatul" Bucuresti, este plin de gunoi, si cersetori. Ar fi buna o intersectie dinaceeasta, poate mai calca cateva jivine. Si dupa sa ne gandim la saracii caini. Omul e drac.

| TheRealDaniel a răspuns:

No chance ever

| MihaelaDart a răspuns:

Cu mult respect in trafic, in Romania clar ar fi accidente din 5 in 5 secunde...

| ksuper31 a răspuns:

Clar nu, romanii sunt mult prea aroganti, nu ar lasa pe cineva sa treaca in fata lor, fara ordin!

| Melcul a răspuns:

Nu cred ca in rominia poate sa fie asa ca in filmuletul de mai sus.Niciodata