La bmw ala nu ai cum, nici fabricantu nu ajunge la ce spui.Nu ai spus ce motor este daca e diesel sau pe benzina.Cel pe benzina scoate din fabrica vreo 180 CP.deci nu vad cum ai putea sa ajungi la ce spui tu 300. Poti ajunge cam la 250 nu stiu mai mult de s e poate.Mergi la aia care se ocupa cu asa ceva si intrebai pe ei, ca oricum tot la ei ajungi daca vrei sa faci ceva.La nici una nu cred ca vei putea sa scoti ce spui tu.Nici cu 4 mii nici cu 100 mii. Eventual ia-ti o msina din fabrica cu caii putere arati de tine si ai rezolvat problema.De ex masinile cu motoare de 3 litri pe bnzina scot lejer 300 de cai.Asta fara modificari fara alte prostii, aa cum vine din fabrica.Dar nu diesel alea ca poata scoate 300 e f scumpa o masina fenu asta.Dar pe benzina e ceva obisnuit.Nu ma pricep sa fac chestii de astea, dar asa din cate am citit cate mai stiu nu as crede.Sau mai stii.Sa zic la bmw ala schimbi turbina cu una ca la 328i plus schimbi pistoanele ca la 328i, schimbi c alculatoru ca si la 328i si ajungi cu astea la 240CP. Apoi schimbi iar calculatoru sau il schimbi de la inceput plus nu stiu ce se mai face si e posibil sa ajungu la 300 dar probabil te ajunge cati poti lua alta maina direct cu puterea aia.De ce spun asta? Am vazut un bmw 328i motor 2.0 si o alta bmw 320i cu exact acelasi motor acelasi identic, dar una scoate 240CP alta 180 CP.Am intrebat cum si in sf diverse raspunsuri ba cai alta turbina, ba ca are alte pistoane, alt calculator si alte mamruntisuri.Ce spun eu sunt masini pe benzina din fabrica asa facute.Dec daca la aia 328i cu acelasi motor au scos cu 60 de cai mai mult deci ar putea probabil sa scoata si mai mult, cred nu stiu sigur.Acum daca ai motor de 3 litri ala i-a facut direct doar cun turbo obisnuit, deci trebuie sa spui ce motoare ai pe masinile astea ce ai aratat tu.Asa ce sa zica lumea, ce raspuns sa iti dea.Hai la mercedes ai spus ca are motor de 1.8 litri cel putin asa banui eu ca nu ai spus clar asta, dar nu ai spus ce an este.La bmw ce eu ti-am spus is masini din 2016 sau 2014. Daca bmw tau e din 900 toamna stai linistit ca nai cei face, poate sa schimbi tot pe masina aia.As avea o intrebare ceti trebuie tie 300 de cai sau 250? Sau ai vazut si tu prin filme si gata esti f exciting stiu si eu ce sa mai zic.Nu va mai uitati la filme alea si doar filme, nu-i chiar asa de cum apare acolo. Daca ar fi real ce arata aia in filme nu sar mai uita nimeni la ele, ar fi plictisitoare deja.
Pe scurt tu vrei sa dublezi puterea motoarelor? singura sansa e sa pui alte motoare ca altfel nu vad cum
Prin tuning motor (ax, filtru, esapament si ce piese se pot pune pentru tuning motor)