| laudima22 a întrebat:

Cu ce mai pot înlocui lichidul de parbriz, pentru geamul de pe la parbriz. înafara de lichid de parbriz. ceva sa pot înlocui lichidul de parbriz, înafara de apă.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Spay de geamuri, numa sa nu te prinda iarna cu el

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Lichidul de parbriz este un amestec de apa + detergent + solutie anti-inghetare.
O poti inlocui chiar si cu simpla apa, dar doar pe vreme calduroasa, altfel ingheata pe parbriz. Fara detergent, parbrizul poate ramane mai murdar.

| laudima22 explică (pentru suntserios):

ă. spray ul de geamuri îl pun simplu sau un amestec cu ceva. sau îl cumpără, îl desfac și îl pân în capacul acela!?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru laudima22):

Cum vrei, e irelevant.

| kalasnicov32 a răspuns:

Daca iti este greu sa dai 5, 99 lei pe 5 litri de solutie la Lidl, mai bine mergi pe jos, masina nu este pentru tine.

| Simpatic a răspuns (pentru kalasnicov32):

Ce te miri, mie zilele astea mi-a recomandat un mecanic sa schimb masiba mea asiatica cu un logan, ca e mult mai ieftin la piese happy
Pe acelasi principiu ca unii folosesc inca sarma la masini, dar ce sa vezi si ei numesc tot masini acele haburi, care nemtii nici la casat nu le duc, ca isi tocesc presele in toate conservele, prefera sa le expulzeze prin tari precum Romanica

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Faci un amestec cu apa, solutie de spalat geamurile si eventual niste spirt, ca se folosea si ala la sters geamurile, inainte sa apara solutiile speciale.

| relian a răspuns:

Mai buna este apa curata, asta daca nu vrei sa folosesti apa special pentru masini, desi vad vrei sa folosesti produse de curatare a geamurilor in casa laughing
Alea se folosesc asa cum sunt ele, asa cum le folosesti in casa sa cureti geamurile, deci nu se diluiaza nimic.
Dra sa pui cit ai tu nevoie te duce lejer mult mai mult decat daca ai lua special pentru masina/

Dar na, fiecare cu durerea lui laughing

| GainushaOparita a răspuns (pentru Simpatic):

Unde poti lega cu sarma e pacat sa pui surubwinking

| Simpatic a răspuns (pentru GainushaOparita):

La una dintre masini ce tiganeala mi-au facut niste mesteri la un service de asta de 2 lei off imi este ciuda nu ca trebuie sa repar dupa ei si costa ceva, dar pur si simplu au stricat niste "suruburi" de plastic sau cleme sau cum se numesc acelea de intra cu mana si le scoti cu surubelnita sau cu scula de aia de plastic, ce au facut nemernicii? au stricat nu stiu cum acele cleme si au pus niste nituri capsate la pistol, acum ma chinui sa scot niturile dand gaura cu bormasina in ele.
Eu fiind adeptul mersului la reprezentanta si pe bun merit, dar am facut greseala sa merg si la service autorizat, mare greseala!
De ce am observat tarziu? pentru ca nu am avut treaba pana acum sa verific elementul acela de plastic iar ei nu aveau legatura sa lucreze acolo.
Cam asa lucreaza mecanicul si tinichigiul in RO, in bataie de joc, clemele oem care costau 50-60 de lei acum imi aduc mai mult de 200 de lei paguba, ca mi-a stricat ceva acolo si trebuie sa il schimb pe langa asta timp pierdut si nervi.
Unii degeaba repara BMW-uri sau Audi priceperea lor a ramas tot la Dacia 1300