| PopescuPaulAlexandru a întrebat:

Cu ce să încep eu mai întâi pentru școala de șoferi la teorie?
Așa de exemplu că în două săptămâni încep școala și voiam să întreb cu să încep, pentru practică.

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Te duci la librărie și cumperi cea mai noua ediție a Legislației rutiere.
O citești pe toată de la început, și nu pe fugă. Nu treci la fraza următoare până nu te-ai asigurat că ai înțeles-o pe actuala.
Îți faci tot felul de scenarii în cap ca să vezi unde și cum se aplică fraza respectivă. De aceea nu trebuie să te grăbești să o termini repede de citit.
Numai după aceea, după ce ai terminat astfel toată cartea, numai după aceea poți să treci la următoarea fază: completarea chestionarelor.
Mulți încep cu chestionarele fără să fi citit vreodată Legislația. Dar chestionarele sunt un fel de evaluare a cunoștințelor dobândite în urma cunoașterii Legislației.
Sunt mulți care nu știu ce înseamnă bandă, rând, și care este diferența dintre ele. Mulți nu știu ce înseamnă acostament. Legislația te învață toate acestea. La finalul cărții vei avea atât semnele de circulație cât și indicatoarele rutiere. Majoritatea nu știu diferența dintre ele. Legislația te învață totul despre acestea. Și dacă le înveți vei ști ce să răspunzi la examen.
Proba practică o începi după ce ai terminat Legislația; sau măcar când ești aproape de finalul ei.
Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu codul rutier

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, daca ai intrebari, te ascult. Depinde de tine, vrei sa iei sala, sau vrei sa inveti lucruri nefolositoare din carti?