anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cui i s-a mai întâmplat să se ducă să se înscrie la școala de șoferi cu 3 luni înainte să împlinească 18 ani și să i se spună că mai trebuie să aștepte o lună?

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Du-te la alta scoala, ai voie si acum nu trebuie sa mai astepti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimănui, ăia-s proști rău

| Nemessys a răspuns:

Nu stiu aia sa calculeze cum trebuie. Du-te la alta scoala.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ti-am citat prevederea legala privind varsta la care poti incepe scoala de conducere. Du-te la scoala, eventual la sedul scolii sau patron si arata-le prevederea si precis te vor inscrie.

| Mariu0699 a răspuns:

Aia cu sa mai astepti o luna e o vrajeala de a lor, sigur.
Tu gen te inscrii inainte cu 3 luni inainte de a implini anii, iar dupa poti sa dai repede examenul, nu ca trebuie sa mai astepti o luna pentru inscriere.
Du-te la alta scoala, una mai serioasa. Te vor trimite la cabinetul medical unde vei face si control la oftalmolog, la politie de unde vei lua cazierul, sa faci poze din alea mici ca sa le pui in dosar si la psiholog unde vei face un test. O data ce vei face toate astea, vei putea sa mergi cu actele la scoala si ei iti vor da o foaie pe care, avand in vedere ca esti minor, va trebui sa o semnezi tu si parintii tai si gata, esti inscris. Daca lipseste ceva din ce am spun in cerintele lor, mai bine mergi la o alta scoala.
Bafta♥️