Prima zi mi s-a parut ciudat pentru ca mai umbla si el la pedale, chiar daca apasam bine simteam cum le misca cateodata - stiam sa conduc pentru ca am invatat cu masina parintilor dar cu instructoru era diferit, m-a bagat prima oara pe autostrazi apoi oras dupa 2-3 zile
Prima data a fost bine, in comparatie cu ce a urmat
Adica totul a fost bine, numai ca instructorul imi dadea peste maini ca cica schimb prea tare viteza :/. Dar dupa i-am facut pe plac.
Dar bine, eu aveam un instructor... el venea conducand de pe partea dreapta odata, nu era nimeni la volan, m-am si speriat )))
Dar nu, nu a fost greu. A fost fain ^_^
Indiferent daca dai de carnet sau intrebi doar asa, eu iti urez multa bafta! ^_^
Prima data la mine a fost cu masina unui prieten, e greu pana iti dai seama, si inveti putin masina, ca fiecare masina are un stil si se conduce diferit. Pana sa ajung la instructor condusesem deja vreo 3 masini, un passat un bmw si un fiat, fiatul punto era atat de gingas pe langa bmw si la scoala am facut pe un golf 4, deja m-am adaptat repede la condusul cu masina respectiva si totul a fost smooth. Ca sfat, incearca sa nu iti pierzi sperantele cand faci greseli, este normal sa faci, si invata din ele.
A fost destul de usor. Instructorul era cam dificil, tipa tot timpul la toata lumea.
O ora in prima parcare si am plecat in oras, waw am zis, el vede daca e sa stii si decide corect, te va invata stai fara grija vei invata in cateva ore maxim 2, dupa va fi o joaca de copil devine o obisnuinta
Prima ora nu am putut deloc sa plec de pe loc, am un instructor foarte prost(inca sunt la scoala de soferi, Scoala de Soferi Otto din Bucuresti, instructor Gheorghita Catalin). Noroc ca mi-au explicat altii din familie cum se conduce ca altfel nici acum la a 10 a sedinta nu stiam sa conduc. Acum, noroc ca imi explica cei din familie cum se conduce, conduc decent. Dar instructorul meu e vai de el, nu l-am schimbat am lasat-o asa.