| CosmaCristianGabriel a întrebat:

Cum aflu ce cod culoare are un polo tdi an2000 culoare albastra vin-wvwzzz6nzyd534846?

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Cu placere, pe aici se dau funde pentru raspunsuri cu adevarat folositore, doar ziceam si eu...winking

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Codul de culoare la generatia aia este de obicei notat pe o eticheta in portbagaj, in stanga rotii de rezerva.

Trebuie sa fie ceva de genul LB5N

| CosmaCristianGabriel explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Va multumesc(acolo a fost, dar acum s-a sters ).As vrea sa o retusez dar, cu o nuanta de petrol, deci acum este cam un albastru inchis si as vrea o usoaRa schimbare, am vazut la POLO 9N 2008,
Ideea este daca imi puteti va rog indica cumva un cod/coduri.multumesc.Cu stima

| relian a răspuns:

Undeva pe net poti gasi toate culorile acelui model din acel an.Nu sau facut masini doar o culoare la acel model si an, is mai multe culori.
Cel mai simplu daca vrei sa stii exact ce culoare are masina ta, intrebi la reprezentanta, aia garantat stiu, iti vor cere VIN si duopa ala ei iti spun sigur culoarea.
Tu dupa acel VIN nu gasesti culoarea cautind pe net.Gasesti doar toat culorile folosite in acel an.

| Korkodeln a răspuns:

Astea sunt culorile "oficiale" Polo pentru 200:

https://colorndrive.com/......wagen-polo

| CosmaCristianGabriel explică (pentru Korkodeln):

Buna aici sunt cele care le cautam, multumesc bunavointa si ajutor, DE ERAM DEPARTE DE A LE AFLA CODURILE DE CULOARE.Cu stima

| Korkodeln a răspuns (pentru CosmaCristianGabriel):

Cu placere, pe aici se dau funde pentru raspunsuri cu adevarat folositore, doar ziceam si eu...winking