| JaguarSType a întrebat:

Cum credeti ca ar suna o masina cu motor de 2.0 benzina cu toba sport?

7 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Contează toba finală, motorul mai puțin.
O tobă sport sună la fel de bine și pe dacie, sau pe matiz.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aproape la fel ca si una de 1.2, cu conditia sa fie in 4 pistoane ambele.
Pe toba ies doar gaze arse calde, cu o oarecare presiune. Toba e ca o trompeta pe bass, degeaba isi fac unii iluzii ca maresc puterea schimband finala.
Sunetul e in functie de grosimea evacuarii, numarul de cilindri pe care ii are motorul, combustibilul (la diesel nu se aude mai nimic pe evacuare) si in special, de toba finala.
Eu de exemplu am toba pe 1.3 benzina carburatie, care cu silencerul scos suna mult mai tare decat daca dau finala jos cu totul, si ramane doar intermediara + teava.

| MariusF23 a răspuns:

Ar suna destul de fain. Depinde si de motor, in general BMW-urile in 6 cilindri suna perfect.

| CAMIOANIEEE a răspuns:

Depinde de marcă. Vezi pe youtube cu Audi cu motor de 2000(dau ex)sau cu ce marcă preferi tu.

| JaguarSType explică:

Pai tatal meu are un volvo v70 2.3 turbo pe benzina de 250 CP si are toba mare! Si se aude super tare si se simte si bassul! Zici ca e motocicleta!

| darkhagi a răspuns:

Depinde de masina (daca era 1.9 era perfect asa 2.0 consuma cam mult in oras o sa iti ia cam 9/10 % ) daca era 1.9 ( iti lua 5/6% in oras) in schimb 2.0 e mai rapid depinde ce cauti.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru darkhagi):

Ai baut de la caine cumva?