Poti sa dai si in Bucecea, nu conteaza.
Te formezi acolo unde conduci primii ani de soferie.
Daca ramai in satul natal timp de 5 ani, cu 3 intersectii cu o banda/sens si semne de prioritate, nu inveti nimic.
De la scoala de soferi oricum iesi pilaf, indiferent unde o faci. Conteaza unde te inveti sa conduci, si cata legislatie pricepi. Ca multi au permis desi nu inteleg mai mult de 30% din legislatie, merg pe "reguli" invatate la cafeaua de dimineata cu "mami", frizerita de 35 de ani.
Daca ai posibilitatea să îl dai in București, da de permis în București.
Capeți mai multă experiență și cred că te-ai descurca mai bine in celelalte mari orașe după ce îți termini școală în capitală.
Salut.
Preferabil e să dai de permis într-un orășel mai mic, nu te stresează atâta traficul. Însă vezi să ai măcar viză de flotant pe buletin pe județul respectiv, cel puțin asta mi s-a cerut mie în 2017 când din București m-am mutat în Buzău că asta a fost să fie, nu am dat de permis în Buzău că îmi era frică de traficul bucureștean. Drept dovadă, am circulat după des prin București fără nici-o problemă - doar acolo am crescut 18 ani, nu era o noutate pentru mine.
Dai in localitatea de unde ești. Plus ca toate orașele mari sunt la fel. Si Clujul la fel de bine iti testează nervii ca Bucureștiul de exemplu...