| miaulmagic a întrebat:

Cum e mai ok, sa dai de permis in Bucuresti sau intr-un oras mare, dar nu la fel de aglomerat? Exista vreun dezavantaj in Bucuresti? Sau iti testeaza nervii mai bine?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poti sa dai si in Bucecea, nu conteaza.
Te formezi acolo unde conduci primii ani de soferie.
Daca ramai in satul natal timp de 5 ani, cu 3 intersectii cu o banda/sens si semne de prioritate, nu inveti nimic.
De la scoala de soferi oricum iesi pilaf, indiferent unde o faci. Conteaza unde te inveti sa conduci, si cata legislatie pricepi. Ca multi au permis desi nu inteleg mai mult de 30% din legislatie, merg pe "reguli" invatate la cafeaua de dimineata cu "mami", frizerita de 35 de ani.

| LordCristobal a răspuns:

Daca ai posibilitatea să îl dai in București, da de permis în București.
Capeți mai multă experiență și cred că te-ai descurca mai bine in celelalte mari orașe după ce îți termini școală în capitală.

| ADK2 a răspuns:

Salut.

Preferabil e să dai de permis într-un orășel mai mic, nu te stresează atâta traficul. Însă vezi să ai măcar viză de flotant pe buletin pe județul respectiv, cel puțin asta mi s-a cerut mie în 2017 când din București m-am mutat în Buzău că asta a fost să fie, nu am dat de permis în Buzău că îmi era frică de traficul bucureștean. Drept dovadă, am circulat după des prin București fără nici-o problemă - doar acolo am crescut 18 ani, nu era o noutate pentru mine.

| DexOnline a răspuns:

Dai in localitatea de unde ești. Plus ca toate orașele mari sunt la fel. Si Clujul la fel de bine iti testează nervii ca Bucureștiul de exemplu...