| CapDeSfecla a întrebat:

Cum fac sa scap de raul de masina? Mi se face rau si dupa 10-20 km de mers sau mai ales prin oras la semafoare si intersectii cand masina se opreste brusc.Multi mi-au spus ca odata ce ma urc la volan am sa scap de asta ca asa pateau si ei.Sunt ceva pastile pentru asta?

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Da, sunt multe pastile (am folosit Emetix, Emetin si sunt ok, poti cauta mai multe variante pe net, sau sa ceri sfatul farmacistului), dar nu trateaza cauza, ci doar simptomele. Adica trebuie sa ai pastilele la tine mai mereu si sa le iei (eventual cand mergi la drum mai lung).

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt, se gasesc in farmaciile conventionale, dar se gasesc si la plafar sau magazinele naturiste, pe baza de ghimbir.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Emetiral.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Exista mai multe variante, pastile, acadele, bratari, plasturi... Intreaba la farmacie.

| Catrice a răspuns:

Chestia cu volanul funcționează. Pentru unii funcționează și sa stea în dreapta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Exista pastile. Intreaba la farmacie.

| aneliram a răspuns:

Buna, poate sa ceva pastile ca sa te calmezi putin. Posibil, ai o frica de condus. Daca esti incepator/e, este normal si cand vei prinde experienta vei fi mai sigur/a pe tine.