| robertpopescu12 a întrebat:

Cum invatam mai eficient si mai bine sa luam sala, din carte sau din mediul de invatare?

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

Depinde și ce fel de memorie ai!
Unii vizualizarea mai bine, alții se bazează pe ceea ce aud, in timp ce unii rețin mirosind (bizar, dar adevărat)
Acum, învață cum ți-e tie mai ușor.

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro mediu de invatare, chestionare, si insista pe mediu de invatare, acolo ti se explica video/audio/3D, ce carte? cartea e buna sa pui paharu de bere/paharu de suc, ori altceva pe ea.Traim in era tehnologiei, eu personal nu am suportat niciodata cartile, daca era sa invat dupa carte, acum numai aveam permis laughing

| LisaJulie a răspuns:

Trebuie sa citești codul rutier și apoi sa te apuci de teste pe mediul de învățare! Și codul rutier trebuie învățat logic

| Yaesmin a răspuns:

Din carte.

| Robertssdix a răspuns:

Mediul de învățare e mai practic îți rămân în cap întrebările și știi exact ce răspuns dai

| Lauraaa11 a răspuns:

Salutare! happy
Acum câteva săptămâni am dat sala, deci pentru mine ce a funcționat:
1. Am citit cartea cap coadă.
2. Mi-am făcut cont pe ȘcoalaRutieră.ro și pe ȘoferOnline.ro
3. Am parcurs mediul de învățare/lecțiile de 2 ori pe ambele platforme!
4. Chestionare am rezolvat în fiecare zi pe ȘcoalaRutieră, ȘoferOnline și pe site-ul drpciv.ro
5. Întrebările pe care efectiv nu le înțelegeam mi le-am notat într-un caiet.

Aici depinde și de tine! De stilul tău de învățare. Timpul pe care vei aloca pentru învățare. Eu învățasem în fiecare zi. Dacă nu reușeam să rețin atunci mi-am schimbat mediul. Am mers ori la o cafenea ori la bibliotecă. Eu după 2 săptămânii am dat sala și am luat-o din prima. happy

Îți urez mult succes! happy