Cred ca a fost lovita din spate de o alta masina, care avea viteza, si asa a ajuns la viteza asta, de 140
Cum au ajuns emoticons in raspunsul meu? eu nu le-am pus
din pacate si regret ca nu am carnet de conducere
Si ce daca ai carnet? nu cred ca scrie in legislatia rutiera intrebarea ta! deci parerea mea este ca masina care circula cu 50km /h coboara un deal si vine un tir cu 140km /h si iitrage una din spate si asa prinde 140km / h
VAI!
Fizica mecanica & aritmetica elementara!
Ne-cunoasterea/intelegerea fenomenului este cauza majoritatii accidentelor rutiere cele mai grave, mortale!
Iata raspunsul corect:
Masina merge cu 50 km /h, din fata vine altul cu 90 km /h si se lovesc frontal! Este echivalentul cioacnirii cu 140 km /h de un perete!
Acest fenomen este explicatia accidentelor cand la o depasire nu este corect apreciata distanta fata de vehicolul care vine din fata, fata de timpul necesar depasirii unui vehicol.
Cand se depaseste un vehicul pe altul, viteza de depasire relativa fata de vehicolul depasit (directie de deplasare paralela, in acelasi sens) este diferenta a celor doua viteze. Deci depasirea are o durata mai lunga fata de cea calculata cu viteza fata de sosea.
Si de aici, din aprecierea incorecta a timpului necesar, vine pericolul mortal a depasirilor!
Ok, da intrebarea era capcana, nu avea destule date, tu alegeai o situatie, nu iti era data
asa ca nu te mai enerva
Da, ai dreptate, Regina!
Problema este ca, aceasta "CAPCANA" este prezenta pe toate soselele!
Si E MORTALA!
Nu credc ca este posibil ceea ce spui tu dar daca afli rasp corec de curiozitatea as vrea sa-l stiu si eu
Imi pare rau, Bula, cand am raspuns nu ti-am vazut raspunsul... Sorry, dar in general nu ma uit la celelalte raspunsuri date ca sa nu fiu influentata.
Bula întreabă: