Dacă faci asigurarea online după completarea detaliilor îți apar toate ofertele.
Pe orice calculator online de asigurari primesti ofertele de la toti asiguratorii.
N-are sens sa te pui sa completezi formulare online. Mai bine contactezi un broker de asigurari si ceri o ofera, eu am observat ca multi lucreaza si cu whatssapp (eu personal nici nu mi-am vazut brokerul la fata vreodata), omul iti cere o poza cu talonul si buletinul iar apoi iti trimite ofera cu toti asiguratorii de pe piata.
Tu te uiti la preturi, si il alegi pe ala care iti place mai mult.
Un formular online îl completezi in fix 5 minute. Cum adică nu are sens. Ce sens are să te complici cu intermediari, sa dai de el, să aștepți 3 zile până are el chef să calculeze samd când în 3 click uri ai toate informațiile de care ai nevoie
Nu cred ca am dat eu de sfantul Graal al brokerilor. I-am scris la o tanti pe whatsapp si dupa ce i-am dat pozele cu buletinul si talonul in 5 min mi-a trimis ofertele. Intr-o ora am avut asigurarea.
Și online aveai totul gata in 5 minute inclusiv asigurarea. Ba mai mult daca era vorba de reînnoire o aveai in 2 minute
La reinnotire a trebuit doar sa zic ca vreau alta asigurare si sa o platesc. Nu vad cum poate fi mai simplu de atat.
Simplu. Online nu depinde de nimeni și totul se întâmplă în timp real. Mai ales plata. Poți continua tu cat vrei discuția nu are cum să aibă mai mult sens un intermediar care face aceeași muncă pe care o poți faci tu in 2 click uri
Pai tocmai asta e ideea centrala, nu implica nici o munca din partea mea. Si imi mai si aminteste cand urmeaza sa expire. Practic, doar zic da si fac plata.
Mda, că un sistem online nu îți poate trimite mail când expira ...w.tf
Eu îmi fac asigurarea duminică seara la ora 23. Șah mat cu brokerul tau.
babyblue23 întreabă: