Invatand Legislatia Rutiera, lege cu lege, dar logic, ca sa o poti intelege si memora, fiindca numaia sa vei stii sa o aplici in trafic.
Dupa ce ai invatat-o foarte bine, te poti apuca de chestionare, si vei vedea ca iei sala cu punctaj maxim.
Citeste 1 - 2 ori legislatia si pe urma intra pe scoalarutiera.ro sau ceva de genul si urmeaza acolo legislatia video, este foarte folositoare, pe urma chestionare de acolo, dar ce recomand eu ca si chestionare:
O aplicatie chestionare DRPCIV (poza ca de buletin mov)
E foarte buna
Recomand sa faci legislatia de pe scoalarutiera.ro apoi mediul de invatare. Dupa pasii astia incepi si faci chestionarele de la ei de pe site.Cand termini toate chestionarele cu 25-26 incepi sa generezi altele. Dupa toate astea mai faci si simularea de examen de pe drpciv de cateva ori si esti pregatit.Asa am facut eu si am luat cu 25.
Studiezi legislatia rutiera, in principal OUG 195/2002 (Codul rutier) si Regulamentul de aplicare.
Dupa ce le-ai studiat faci teste, in principal pe drpciv.ro, este site-ul oficial al Directiei de permise si la test vei avea intrebari de felul celor existente pe site.
Salut,eu sincer nu am deschis niciodata cartea de legislatie, am învatat totul din chestionare, greseam 5-6-10 raspunsuri cautam pe net raspunsul corect si faceam o logica apoi, asa am învatat rutiera. La început faceam foarte multe chestionare si la un moment dat oboseam si nu mai eram la fel de eficient, asa ca...cu o luna înainte de sala faceam 3-4 chestionare dimineata, 2-3 la pranz si tot ada 2-3 seara si am luat sala cu 25