Condusul trebuie studiat, nu se prinde de tine daca tu nu ai curiozitati, nu-ti pui intrebari.
Eu le recomand si celor cu doua accidente sa se lase, tu la 5 n-ai fi nici de bicicleta, dupa mine.
Cel mai bine inveti atunci cand ai un model bun, si vezi ce face el. Eu din dreapta am invatat cum trebuie sa conduc. Am vreo 3 soferi pe care i-am studiat (pentru ca mi-a placut cum conduceau), iar din ei mi-am format propriul stil.
Nu-i nimic, spune-i lui iubi să-și mai cumpere vreo trei mașini ca să ai ce buși.
Lasând gluma la o parte, nu mașina este problema. Problema este că pui în pericol viețile unor nevinovați. Dacă nu ești în stare să conduci, atunci nu ar mai trebui să ieși în trafic, cel puțin deocamdată.
Dacă ții totuși neapărat să conduci, sfatul meu ar fi să-ți mai iei niște ore de condus, apoi să ieși o perioadă numai pe drumuri neaglomerate, și abia apoi, și numai cu un șofer în dreapta, să te mai aventurezi în oraș.
Da... Oricum m-am gandit ca ar fi mai bine sa renunt, nu prea merita pana la urma si riscurile sunt foarte mari
Nu toti sunt facuti sa conduca. Eu m-am impacat de mult cu ideea asta. Daca nu ai masina automata, ia-ti una ca e mai usor de condus. Daca ai si nici asa nu merge, eu zic sa ramai pieton ca nu e o rusine. Mai ales daca stai in Bucuresti sau pe langa Bucuresti unde ai transport in comun
Meama de 5 ori intr-o luna jumate De cat timp ai permisul? Toata ideea sta in exercitiu si foarte multa atentie la trafic + sa nu intri in panica usor, nimic mai mult. Fara muzica la maxim si casti in urechi, fara scris mesaje sau machiat in oglinzi cat esti la volan. Daca nu te poti concentra altfel, atunci renunta si la vorbitul la telefon chiar si prin casca hands free. Daca tu consideri ca ai nevoie, plateste un instructor auto sa faca vreo 10-15 sedinte de condus cu tine ca s-ar putea sa ajute mult.
Da pai in teorie e buna ideea cu instructorul auto. Socra-miu se ocupa cu asa ceva. Saracu' om. Dupa 3 "sedinte" a zis ca nu se mai urca cu mine la volan ca-i sta inima-n loc
Pai daca platesti bine, te invat eu
Intr-o luna 5 accidente? Ce ai facut in scoala de soferi? Cum ai trecut examenul?
Cel mai bine este sa renunti la sofat. Oricum, cred ca dupa dauna totala de acum iubi nu iti va mai da masina. Pentru ca exista riscul sa faci "dauna totala" unor oameni; sa-i ucizi.
Oricum pana la urma cred ca o sa renunt, nu prea merita oricum toata bataia asta de cap. O sa mai incerc totusi, poate poate iese ceva.
Pot să te întreb cum ai luat permisul?
Unde ai dat examenul de traseu și ce te-a pus să faci examinatorul?