La ce motor te referi, de are cilindru exterior? Cred că nu la motorul cu abur.
In primul rand nu ai specificat tipul de motor. Diesel, pe benzina, in 2 timpi, in 4 timpi.Si la ce te referi cand spui cilindrul exterior? Cilindrul in care se face arderea amestecului carburant? La unele motoare cilindrul care cred eu se schimba cu tot cu blocul motor.La unele motoare se poate scoate cilindrul cu o presa.Detalii,te rog.Ca nu inteleg.
Poate se referă la cămașă, cum e la dacie...că altfel nu văd ce cilindru să scoată, din moment ce blocurile sunt dintr-o bucată.
Cred ca da.Vor sa fie ajutati dar detalii ioc.
Esti tgare de tot auzi la tine cilindrul exterior.Esti cumva femeie sau citi ani ai? Nu stiam ca motoarele au cilindri exteriori.Dar mai stii poate o fi un motor de OZN, deci nu prea stiu oamenii ce sa iti raspunda.Du motorul la un service si iti scoate aia cilindru afara si tot aia til si pune la loc pentru ca e nevoie de presa asa cum tu spui.Nu e tractor U65 ca sa aiba cilindri sai scoti cu 2 degete.La masini sint presati cilindrii in blocul motor si sint la interior nicidecum la exterior.Asa ca nu te agita ca oricum singur nu vei rezolva.
Ce cilindru? Ce motor? desfaci capacu de chiuloasa dai jos tot ce e pe ia apoi o dai jos de pe blocul motor, apoi baia de ulei daca are. Cand zic chiuloasa nu ma refer la garnitura ci la chiuloasa in sine...
FazekasErvin întreabă:
andys4u întreabă: