| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum sa invat pentru sala? Am citit doar codul rutier și nu am făcut niciun test, credeam ca ma descurc și fără sa fac teste! Îmi spune și mie cineva un site de pe care pot sa fac teste auto?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invata Legislatia Rutiera din scoarta in scoarta, ca sa te poti descurca sa rezolvi intrebarile de la testare, fiindca vor fi din cele 3000 de intrebari din chestionare.
Nu poti s afaci teste auto fara sa fi invatat legilatia rutiera, practic nu sti ce sa raspunzi daca nu inveti cartea.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Eu am o carte cu Codul rutier explicat? Tu de pe ce ai învățat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Toata cartea Legislatia Rutiera, din scoarta in scoarta!

| johnnny123 a răspuns:

Parcă ziceai că ai dat sala de 15 ori. Nici până acum nu ai înțeles cum se învață?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru johnnny123):

Nu știu de unde sa invat concret! Pana acum credeam ca trebuie sa citesc doar codul rutier și ca intrebarile au doar un singur răspuns

| johnnny123 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Și nu ți se pare nimic în neregulă cu faptul că ai dat de 15 ori un examen simplu și încă nu ai reușit nici măcar să afli ce trebuie să înveți?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru johnnny123):

Pai mi s-a spus din Codul rutier! Altceva nu mi-a spus instructorul!,, Examen simplu" întrebările sunt atât de multe și întortocheate încât le confund pe toate! Vreau totuși sa iau permisul dacă studiile nu mi le pot finaliza! Măcar sa ma fac șofer

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, fa mediu de invatare de 2 3 ori, garantat iei sala! Tot le explic la oameni, ca numai trebuie sa invete codul rutier si ca nu ajuta la nimic.Trebuie sa INTELEGI cu explicatii audio/video 3 D ce sa faci in situatia aia, nu sa memorezi propozitia ori sa o retii. Ci doar sa te ajuti vizual si sa ai deja imaginea in cap si sa stii cine are prioritate. Efectiv poti invata codu rutier din scoarta in scoarta, doar iti ingreunezi viata, inveti mai bine modu de invatare de pe scoalarutiera.ro, apoi faci chestionare,pe modul de invatare ti se explica (apesi pe explicatie) intr-un mod clar, concis cine are prioritate, de ce, cu puncte de lege, referinte si tot ce ai nevoie.Vei retine raspunsul mai usor, si in capu tau cand vei intalni intrebarea la sala, deja vei avea in imaginatie explicatia audio video. La fel si real

| LisaJulie a răspuns:

Trebuie sa citești codul rutier cu atenție apoi sa te apuci de făcut teste pe scoala rutiera.ro

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt mai multe aplicații cu chestionare pentru școala auto, descarca una si începe să faci teste cât mai multe

| Yaesmin a răspuns:

Nu mai fi stresat.

| goguPatent a răspuns:

Ti-au dat viza medicala? Nu le-a zis despre portalurile din paduri? Ca eu cu crocodilul nu am reusit sa iau vizita medical. Ca cica nu exista pateu de conopida... auzi la ei.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru goguPatent):

Dacă mai răspunzi în felul asta vei primi ignorare! Tu pur și simplu nu vrei sa vezi adevărul!

| eliancodrut a răspuns:

Studiaza Codul rutier si Regulamentul de aplicare al acestuia. Spun studiaza nu citi. Trebuie sa intelegi ce scrie acolo, nu invatat mecanic.
Dpa ce-l studiezi incepe sa faci seturi de intrebari. La intrebarile gresite mergi la cod sau regulament si vezi ce prevad despre ce ai gresit.

| DontActLikeMe a răspuns:

Scoala rutiera si teste pe drpciv