Depinde de experinta ep sosea dar si de personalitatea omului.
Un sofer matur si cu experienta in ale soferiei, are mai multa intelegere pentru un incepator si chiar il lasa si-l ajuta in trafic.
Cel putin eu asa am facut intotdeauna, fiindca un incepator nu are inca reflezele formate si face gresli multiple, unoeri imposibil de redresat, producand accidente.
Since, este mai usor sa ceddezi cuiva 10 secunde din viata ta, decat sa petreci 1 luna prins ervice cu masina, cu nervi si bani tocati, cu masina lovita samd.
Ce-i frustrant in trafic, sunt tinerii care sunt in primii 5 ani de siferie si se cred experti pe sosea, conducand imprudent si provocand accidente, chiar si incepatorilor, pentru care nu au chef sa acorde prioritate si nici sa ajute un incepator.
De regula încearcă sa ii evite, sau încearcă sa nu ii sperie, sa nu ii preseze sunt mai înțelegători doar sa nu facă vreo prostie mai mare ca atunci cred ca se schimba atitudinea lor
Depinde de la persoana la persoana, sunt unii care chiar iti acorda prioritate in unele situatii mai complicate, insa am intalnit pe unul care ma claxona din simplul fapt ca am incetinit si el voia sa mearga mai repede, in conditiile in care trebuia sa depasesc o masina si era si alta masina in mers pe contra si am decis sa depasesc cu o viteza mai redusa. Dar in general se comporta ca si cum ai fi un sofer normal, nu incepator in punctul meu de vedere. Cel mai bine este sa ajungi acasa intreg decat cu 3-4 minute riscand sa faci accidente, eu unul de multe ori am prins pe unii de depaseau fortat si de fiecare data am franat din timp si aia e, daca au gresit acum unii nu trebuie sa fortezi si tu
Daca are semnul de incepator pus la vedere, are parte de mai multa intelegere din partea celorlalti participanti la trafic.
Daca nu-l are are parte de frigider plin.
Ca regula generala in România șoferii nu sunt permisivi cu nimeni. 70% din ei sunt mereu in cautatea unei fente mici