Întrebare recomandată | Costin1996 a întrebat:

Cum se da jos fata de la bord de la un Ford Focus 2002? Aceea de pe consola principala unde este casetofonul?

Răspuns Câştigător
| catalin055 a răspuns:

Ai niste cleme laterale incearca sa bagi o surubelnita subtine si dai de elewinking succes kiss

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Ai suruburi pe margini, un surub in spatele casetofonului, apoi cleme laterale pe care le scoti cu o surubelnita foarte subtire sau cu un dispozitiv special daca ai de unde sa faci rost!

| relian a răspuns:

Nu te apuca asa pe bijbiite sa desfaci ceva plastic de la bord ca le rupi si dupa o sa iti atirne naspa.Inainte sa faci ce spune unu altu du-te pe youtube si scrii acolo how to replace dash board for ford focus 2002 sau ce vrei tu sa faci.Si o sa iti arate video cum sa faci si ce iti trebuie si nu o sa strici nimic. Orice ai nevoie cind ai, asa sa faci.Pe youtube rezolvi aproape orice nelamurire ai legate de masini de telefoane si asa mai departe.Iti arata acolo pas cu pas video cum sa desfaci cum sa repari si ce mai vrei. Daca tu zici cnsoala aia nmu stiu la ce te referi dar gasesti tu cuvintul in enegleza. Daca este ceva o rama zici how to take off ori how to replace the radio frame to ford bla bla.Incerci chestii de genul asta si sigur vei gasi.Dar cel mai usor asa cauti how to replace ceva ce vrei tu, pentru ca te duce acolo unde vrei sa afli cum.Bafta.

| vladutzick a răspuns:

Salut. Are niste cleme ce care le apesi. Dar trebuie sa stai mult timp sa le cauti. Eu iti recomand sa mergi la un servis auto. Aia de acola iti desfac imediat si nu costa mult. Sper ca te-am ajutat. Pa.