"4 wheels for the body, 2 wheels for the soul". Poate ca citatul asta, care mie, ca un mare pasionat de biciclete, imi place enorm de mult, te va ajuta sa nu regreti ca ai bicicleta si nu masina.
Mai ia-ti un volvo si nu vei regretacauta un volvo daca gasesti 850 cu motor t5 si iei toti vecinii tai care au mercedes sau un v40 cu motor t4, sau doar un v40 cu motor 2000 cmc, mananca benzina cu amandoua mainile dar merge de rupe, eu am unul, am intrat intr-o depasire cu 160 si am intrat in 180 dar nu am mai accelerat ca aveam viteza destul de mare :-s
Nu esti singurul.
Eu am role si fac curse ilegale cu astia pe aici, cu Hyundai, Toyota Celica si Bmw-uri de la 100 000 euro in sus.
Ce film este asta?
Nu stiu nici-un film de genul asta dar daca ti se pare cunoscuta descrierea mea, sa ma anunti chiar as vrea sa vad un film din asta.
De pe bicicleta nu ii vad, ca trebuie sa fiu atent sa nu dea mertanele peste mine
lasa ca ne luam noi tanc.
Punem pe din doua?
Punem da...nu cred ca impresionam cu unul de jucarie .
Tu cumpara-l, eu girez cu funda...
eu inca nu am permis...dar nu mai am mult, dau si de ala si iti fac cu mana din...nu cred ca din mertan, ma multumesc cu un opel mai amarat de inceput. Pana atunci bicicleta .