| anonim95292 a întrebat:

Cum se numeste bucata asta metalica din spatele rotii fata?
https://imgtr.ee/i/51f59cd9-af09-42b6-a1ca-00d9be04c2f9. KEZ6q

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Acolo is mai multe bucati metalize care is sudate intre ele si formeaza acele stilp sau bucata ce spui in spateel rotii.

Deci e parte din caroseria masinii, luate pe bucatele, au fiecare nume.
Poti vedea asta daca intri la un dealer care vinde piese, dar sa cauti in engleza, arata aia poze si fiecare bucata unde vine si cum se numneste.

Daca este vorba de o masina lovita acolo, cel mai indicat este ca cauti sa iai toata bucata, sau bucata mai mare de la o alta din acelasi an si cineva sa sudeze.

O avea si nume de asta dat de mec anici de cei care se ocupa de body.
Am vazut unia vind partea asta de la parbriz, spre fata, toata bucata, fara motor, deci cu faruri, cu capota etc si o numesc Front end link, ceva genul asta.
Ce conteaza cum se numeste, sau cum o numesc oamenii, daca e sa iei de undeva le ararti alora acolo, ori le arati poza cum ai facut aici si aia e tot, stiu aia ce sa taie, ce sa iti dea.

La o masina nu ai teava, absolut toata masina este facuta din bucati de tabla sudate unele de altele, unele formeaza structuri asemanatoatre cu teavile rectangulare, altele alte structuri, unepri duble, asa cum e la capota, la mai stiu eu pe unde.Totu este din bucati mai mici, cum am spus sudate intre ele.