Incalzirea in scaune e foarte utila.
ventilatia nu imi pasa ca nu imi iau nicidata masini cu scane de piele
masajul nu ajuta cu nimic.
mi se pare aiurea sa faci rabat la alte chestii ale masinii pentru doarile alea
Deci doar dacă vreau piele e utila ventilația. Totuși masaj zic ca e opțional. Am văzut și probat la un Citroen și am rămas impresionat.
Ventilatia si masajul nu ajuta cu nimic. Masaj e cand mergi la femei si platesti include masaj la muschiul placerii pe langa treaba ei.
Seriosule de cand ai ajuns userul anului te crezi tare in pene? Credeam ca te.ai linistit dar tot fraier ramai
@mgtow pentru tine toate raspunsurile trebui sa faca trimitere la sex? cat de frustrat esti nene?
@mgtow cand nu te gândești la fofoloanca pe care nu o poți avea răspunzi la întrebări de genul... Am buget de 7000 ce recomandați... Tu: recomand ceva de 37.000
Atat te duce căpșorul?
Pe Opel Vectra C gasesti scaune incalzite si ventilate, reglaje de tot felul, si pozitie buna la volan.
Ceva mai premium ar fi BMW, gasesti chiar si pe seria 3, sau Mercedes.
Nu cauta asa ceva la Passat, Golf sau Fiat.
Nici nu ma gândeam la vag. Am avut pe mana golf/Passat și nu m-au impresionat.
Raspunsul pe scurt e ca daca vrei sa o iei din Romania nu cred ca gasesti decat ceva vechitura sau 300k kilometrii.
Daca o iei aduci din alta tara ai 2 variante, sau ceva de lux un mercedes sau bmw de o varsta cu tine sau un citroen, volkswaven etc dar cu multi kilometrii la bord.
Mie imi pare ca mai bine cauti ceva cu mai putine dotari dar mai nou si mai putin rulat dar na.
Au la citroen dar probabil o sa gasesti una cu multi kilometrii si mie imi pare trist sa dai 7000 pe o masina cu 200.00 de km.
In plus as paria ca varianta de masaj de la Mercedes/audi/BMW e mai buna ca aia de la citroen, in sensul ca scoate un masaj mai ok nu doar te misca.
Asta ar trebui verificata.