| mgtow a întrebat:

Cunosc pe unu care are un A6 de 20 de ani si a schimbat doar ambriajul in rest e multumit de masina... cum a reusit sa o mentina asa? Vreau sa stiu ceva referitor la tablitele din spatele discurilor de frana multi zic ca nu e bine sa le dau jos dar am vazut masini fara ele. Cert e ca se vede urat la audi in loc sa le faca mai mici sant prea mari, ce se intampla daca le dau jos? Nu cred ca intra mizerie in discuri mi se pare ciudat, eventual daca sare o pietricica si atat. merg pe asfalt nu pe drum de tara

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-le acolo unde sunt ca nu-ti stau in carca. Au stiut aia de ce le-au pus acolo.

| Bitzer a răspuns (pentru darrio2007):

Raspuns folositor. P.S. Sunt junior si n-am putut bifa cu efect.winking

| relian a răspuns:

Poate a avut masina de noua,a avut grija de ea,deci ce se face la o masina, schib de ulei la timp, mers normal, adica normal inseamna sa nu faci curse, sa nu mergi pe aratura si etc.Cam asta se face cu o masina in mod normal.Asa a mentinuto, mai ales ca e o clasa superioara de audi, adica este ceva mai de calitate decat ce este sub.Restu de tablite nu stiu la ce anume te referi.

| Bitzer a răspuns:

Rolul acelor "tablite" este unul important. Daca esti SOFER, de ce nu cunosti aceste lucruri esentiale?

| mgtow explică (pentru Bitzer):

Chrysler nu le are si e masina scumpa din cate am auzit foloseste pentru racire... mercedes le are mai faine pentru ca sant mai mici dar na.