Exista persoane care au inceput cu EuroTruck, si dupa cativa ani au facut carnetul pentru respectiva categorie, acum sunt soferi profesionisti.
Conditia e sa iei totul in serios,
si sa investesti multi bani intr-un volan de calitate.
Minimul ar fi ceva SH de la Logitech (G25, G27 sau macar Driving Force GT), sub nici o forma branduri de slaba calitate.
Pentru masina mica, nu te ajuta totusi foarte mult, ai alt unghi de vizibilitate, masina reactioneaza altfel...
Tot ce vei face la scoala de soferi va fi suficient.
Conditia e sa gasesti un instructor bun.
Mai întâi de toate, învață să scrii iar mai apoi te poți apuca liniștit de orice fel de școli pentru șoferi
Imi place mai mult ala cu tiruri oricom
Exista persoane care au inceput cu EuroTruck, si dupa cativa ani au facut carnetul pentru respectiva categorie, acum sunt soferi profesionisti.
Conditia e sa iei totul in serios,
si sa investesti multi bani intr-un volan de calitate.
Minimul ar fi ceva SH de la Logitech (G25, G27 sau macar Driving Force GT), sub nici o forma branduri de slaba calitate.
Pentru masina mica, nu te ajuta totusi foarte mult, ai alt unghi de vizibilitate, masina reactioneaza altfel...
Tot ce vei face la scoala de soferi va fi suficient.
Conditia e sa gasesti un instructor bun.
Și eu am jucat euro truck și gta, dar nu așa am învățat să conduc
Ca să înveți să conduci trebuie să conduci o mașină reală, un joc de simulare nu te poate ajuta. Da la școală de șoferi și vezi cum o să fie.
Ti-as fi dat funda ca imi eti draga dar NLS a muncit la raspuns mult si mi se parea naspa sa nu ii dau daca vrei pun alta intrebare sa te incoronez
Nu este nevoie, mulțumesc! Într-adevăr NLS merită funda!
Nu poți. Este total diferit. Nu poți simți mașina, viteza, modul de frânare. In realitate dacă faci o greșeală nu poți să dai restart. Doar prin școală de șoferi și depinde de ce instructor dai. Un sfat dacă te apuci de șoferie, învață să conduci pe Manuală, știu ca este puțin mai greu dar merită.
Bune sfaturi cata mesi mult