| AlmaQueen a întrebat:

Daca ai mei imi cumpara o masina se poate pune pe numele meu daca fac 17 ani peste 2 luni?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

DA! Se poate inscrie pe numele tau.

| AlmaQueen explică (pentru neluL):

Hmm, pai nu am 18 ani deci nu sunt majora.

| neluL a răspuns (pentru AlmaQueen):

Pai si care este problema? Te obliga cineva sa si conduci masina pana la 18 ani? NU! Proprietarul unei masini poti sa fi de la 14 ani de cand ai Carte de Identitate. In schimb de condus, o conduci cand vei obtine si un permis de conducere.Pana atunci o poate conduce si altcineva.

10 răspunsuri:
| slalomprintrecretini a răspuns:

NU este adevarat ce spune nelul.
Acuma depinde de ce masina vorbesti :
daca este una marca aixam sau altele din aceasta Subcategorie o poti pune pe numele tau.
Daca una mai mare nu o poti inscrie deoarece trebuie sa platesti impozite si alte taxe.
Si primaria are in vedere alocatia ta (si cu doar 50 lei nu poti plati un impozit de cateva ori mai mare, logic)

| AlmaQueen explică (pentru slalomprintrecretini):

Hei am fost azi la taxe si impozite si tipa aia mi a zis ca e ilegal ca nu se poate, e vorba de un opel astra 1400 cmc (in caz ca ajuta cu ceva), un prieten mi a zis ca el la 16 ani si a inmatriculat o masina pe numele lui, si multa lume mi a spus ca se poate dar?!

| slalomprintrecretini a răspuns (pentru AlmaQueen):

Cu conteaza ce capacitate are.
De la 18 in sus poti trece o masina, o casa etc. pe numele tau.
Pentru a trece masina pe numele tau platesti in jur de 50-100lei impozit.
Tu la ei beneficiezi doar cu alocatia sau alt ceva (dupa caz).

| AlmaQueen explică (pentru slalomprintrecretini):

Azi am inscris`o pe numele meu. deci se poate, legal! iupiiiiiiii>big grin

| neluL a răspuns (pentru slalomprintrecretini):

Se poate inscrie! Nu mai insista in nestiinta de cauza!

| alexika2000 a răspuns (pentru slalomprintrecretini):

Acum 2 sapt...am inscris pe numele meu un mercedes E500 si am 17 anii si am rezolvat fara problemewinking

| LaurKata a răspuns:

Da, eu am pus-o azi pe numele meu si la fel ca tine mai amm 2 luni pana la 18 ani..doar ca platesti RCA-ul maxim, mai bine o pui pe numele tatalui sau mamei, un sofer cu vechime, eu am facut greseala... daca o puneam pe numele tatalui plateam RCA-ul pe jumate, dar nu-i foc... macar sunt mandru ca e a mealaughing)

| LaurKata a răspuns:

Da,se poate, eu azi am facut asta si la fel ca tine peste 2 luni fac 18 ani... Partea urata e ca platesti RCA-ul maxim daca nu ai vechime ca sofer. SFAT: Pune-o pe numele unui sofer cu vechime, vei plati RCA in functie de accidentele soferului si vechimea sa.