Nu cheama nimeni politia pentru 1leu
DAR, ce faci cu benzina de 1 leu? mergi 25 de metrii, iar dupa aia nu mai alimentezi nicaieri, ca apari pe camere si te dau in gat la toate benzinariile
Vorbisem cu niște prieteni sa facem un fel de protest sa o luam din peco în peco 100 200 300 1000 de mașini sa alimentam cu 1 leu și sa fugim sa le facem pagubă
Apari pe camerele de supraveghere si iti vede numarul
De ochii lumii legea se 'respecta' teoretic. si altii dau tunuri de nu te duce mintea la ce sume.
Altii isi fac plinu si pleaca, gaeste-i, procedura in ro e pisu contra vantului, mori cu dreptatea in mana.
Ai camere 4k, hotu vine sau nu cu masca covid sau Celebrity Latex Mask ex:
Jesse Pinkman Breaking Bad Masks la 2 lire[10 ron],
masina mai poate avea numar cu arici sau rotativ fake pentru 5 minute.
Da pana ajungem sa platim inainte XX lei pentru pompa YY [care se deblocheaza automat] apoi sa poti umple,
mai e cale lunga la noi cel putin unde am vrea sa facem un zgarie nori in 7 zile.
Acuma sa zicem ca pleci fara sa platesti: furi benzina de 1 leu fugi-conduci 10m si te intorci iar sa furi tot de 1 leu benzina iar conduci 10m ramai intr-un TIME LOOP fara scapare si atunci sigur te prinde politia, daca aia cred la telefon pentru ce sunt chemati;
dar poate! angajatul e scufundat in telefon pe Facebook 6 ORE, si te vede tarziu, tu tot blocat ( wtf?! )
o sa vina politia sa te amendeze ca ai sunat abuziv la 112 de 400 de ori sa faci hot line
ALO POLITIA 112? : cineva fura agresiv, benzina din pompa, tot fuge si iar revine, asta de 6 ore si 40 de minute!
112 raspuns nr 398: te rog nu mai suna ca trimitem politia
112 raspuns nr 399: te rog nu mai suna ca trimitem politia
112 raspuns nr 400: GATA trimitem politia mascata in DSV cu cioci de OPC.
> da si asa ai sanse sa scapi din cauza sistemului utopic romanesc.
PLATON zicea: Daca Dumnezeu n-ar exista atunci totul ar fi permis.
Așa zic și eu, sa furam cu toții daca unii fac afaceri ilegale... Ce dracu, români suntem
Tu stii ca in benzinarii sunt mai multe camere de supraveghere? Politia te va gasi dupa numarul masinii, dupa figura ta, dupa multe indicii.
anonim_4396 întreabă: