anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am 1500 de euro salar pe luna, ce masina as putea sa imi permit si sa o intretin astfel incat sa ma si descurc cu banii? Ma refer la marca, model si eventual mici reparatii..Eu imi doresc un A4 sau A5.Se poate si mai mult de atat?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Alege BMW si o sa ai de castigat la prins fuste in timpul noptii

| gabrielp19 a răspuns (pentru mgtow):

Da multumesc de sfat laughing..desi vreau sa fiu eu multumit mai intai de masina happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde in ce tara ai cei 1500 euro si depinde ce cheltuieli ai tu.

Intrebarea e irelevanta, totul depinde de starea masinii pe care o iei. poti avea un logan in care sa bagi mereu bani, poti avea un bmw in care bagi mereu bani asa cum poti avea un opel in care nu bagi deloc bani.

Depinde ce faci in timpul liber, ce chltuieli in afara de masina ai samd.

Vezi te tu cu banii aia si pe urma te gandesti la masina

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cam irelevanta intrebarea. Cum zice si colegul, deocamdata n-ai buget de masina. Apoi, noi suntem in Romania, nu stim cat costa manopera in service-uri, de exemplu, in Germania. Ca fapt divers, am vazut cartea service a unui Ford Focus din 2002, tinut in Germania, si dadea de la 200e in sus pe an, in service. Avea chiar si facturi de 500e. Asta la o masina care s-a vandut cu 1900e, in Romania.
Decat Audi, eu as alege mai bine un Mercedes. E tot pe acolo la pretul pieselor, in Romania. Probabil si afara e tot aia.
Iar ca masini, Audi ramane un simplu Volkswagen, daca vorbim de modele de la A8 in jos, pe cand Mercedes e definitia masinii perfecte, la scara 1/1.
Parerea mea!

| TrăieşteClipa a răspuns:

Salariul pe luna este irelevant.Noi traim pe pamant.
Iti trebuie mai intai banii de masina.Cand ai banii, atunci posteaza si intrebarea.
Pana atunci vise placute.

| Roxin a răspuns:

Salut!

In primul rand, unde ai acest salariu?
Ma refer ca si tara.
In general, piesele de Audi costa destul de mult. Sa nu mai zic de taxe, asigurare, inspectia tehnica si alte neprevazute.
Eu iti recomand sa te gandesti bine inainte sa cumperi un Audi sau alte marci, ce-i drept bune, dar costisitoare.

O zi buna!

| gabrielp19 a răspuns (pentru Roxin):

Nu ii castig inca dar voi pleca pe suma asta de bani si poate si mai bine, in Germania. Din cate am auzit taxele sunt mai mici la ei si doar asigurarile sunt mai scumpe. Un prieten are un A4 si mi-a zis ca il intretine lejer. Dar eram curios totusi si la noi in tara de parerea oamenilor mai experimentati ca mine. Eu inca nu cunosc acest domeniu foarte bine, sunt la inceput de drum avand in vedere ca am doar 19 ani.

| Roxin a răspuns (pentru gabrielp19):

Banuiesc ca nici permis nu ai de foarte mult timp. Un sfat : Intai, domina tu masina, apoi ea pe tine. happy
Unde sunt nume ca Audi, BMW, Mercedes...sunt si multi caluti.
Nu te lasa orbit de lux. happy Prima mea masina a fost un Colt Cz3. Inca o am.

| gabrielp19 a răspuns (pentru Roxin):

Am de 1 an jumate si am condus destul de des. Oricum sunt constient ca daca imi iau o astfel de masina pana nu ma obisnuiesc cu ea sa nu ma arunc prea tare in pedala. happy