Depinde de masina, la mine in conditii normale (17") e 2.2 recomandat de producator iar 2.6 cu incarcatura maxima la 17", iar cum eu merg mai mereu singur in masina imi pare exagerat 2.5.
Din intrebarile anterioare reiese ca el are un Rover 200 probabil are anvelopele pe 15", iar recomandat de fabrica la anvelopele alea e 2.1 standard 2.2 incarcat.
2.5 e cam mare, lasa 2.2-2.3.
Eu zic ca mai bine pui roata de rezerva pana cand o sa inlocuiesti toate anvelopele.
Nu e neaparat mare 2.5, daca are o anvelopa de 17-18 cam pe acolo e presiunea, dar eu banuiesc ca are anvelope mai mici, pentru ca de altfel la dimensiuni de genul apar galme destul de usor.
Eu pe 17" runonflat aveam in ele 1.8, asa mi-au recomandat cei de la vulcanizare care mi le-a montat, si acum tot pe 17 dar simple am 2. Iar daca mai retin bine scria chiar pe ele ca maximul e 2.4.
2.5 e exagerat, poate doar sa umble mereu cu 5 persoane in masina si bagajul aferent, dar altfel in conditii normale e prea mult.
Acum desigur pentru o presiune buna se tine cont de datele oferite de producatorul masinii.
2.5 nu e exagerat la 17.
La alfa mea daca as avea anvelope pe 17 are trebuii sa merg normal cu 2.5 fata/spate si full load 2.7 fata/spate.
La anvelopele care le am acum pe masina am 2.7 fata si 2.5 spate, iar la full load 2.9 fata si 2.7 spate.
de aia intrebam ce dimensiune are la roti.
Depinde de masina, la mine in conditii normale (17") e 2.2 recomandat de producator iar 2.6 cu incarcatura maxima la 17", iar cum eu merg mai mereu singur in masina imi pare exagerat 2.5.
Din intrebarile anterioare reiese ca el are un Rover 200 probabil are anvelopele pe 15", iar recomandat de fabrica la anvelopele alea e 2.1 standard 2.2 incarcat.
La fel cum ti-am zis si ieri iti voi zice si azi.
Este foarte periculos sa circuli asa.
Nu ai roata de rezerva sa o montezi in locul anvelopei cu galma?
De ce ai presiune asa mare in anvelope? Atat recomanda producatorul anvelopei?
Ce dimensiune sunt anvelopele?
anonim_4396 întreabă: