| anonimguy3 a întrebat:

Daca am picat sala (examen auto) si ma duc lunea asta sa o dau iar, mai trebuie sa stau iarasi la coada la ghiseu ca sa mai completeze ceva? Adica sunt deja in baza lor de date nu cred ca mai are rost sa ma bage iar.

Si inca o intrebare, am nevoie cumva de o alta cerere pentru a da sala iar? Gen stiti voi, subsemnatul etc cer prin aceasta fisa sa dau proba teoretica la examenul auto sau pot sa ma duc cu cea cu care am fost prima data chiar daca are data de cand am fost acum 2 sapt.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MadalinG99 a răspuns:

Salut, daca au trecut 2 saptamani de cand ai picat, te vei prezenta la ghiseul acela unde sunt calculatoarele iar acolo sunt 2 politisti, unul te va trece intr-o baza de date se va uita pe dosarul tau apoi te vei putea duce sa dai sala, nu mai ai nimic de completat. Doar te duci se uita rapid pe dosarul acela te baga in sala apoi daca iei te programeaza la traseu. Incearca sa faci chestionare pe scoalarutiera.ro sunt 45 daca le iei pe toate 45 cu 25-26, n-ai cum sa nu iei sala, iti spun din experienta. Mult succes!