| Drodo a întrebat:

Daca am picat traseul ieri, ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca trebuie sa mai fac minim 3 ore de condus dar pot sa ma duc sa ma reprogramez pentru traseu daca inca nu am inceput aceste ore de condus? Ca ma gandesc ca pana ma programeaza as termina orele de condus

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Fara adeverință ca ai facut 3 sedinte de condus nu te poti reînscrie la reexaminare.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nu se te poti reprograma asa repede, avand obligatai sa o faci DUPA 15 zile ca sa te poti reprograma la urmatorare examinare dar intre timp trebuie sa mai faci 6 ore de condus (3 sedinte a cate 2 ore fiecare) cu instructorul tau si sa depui chitanta acelor 6 ore la dosar, ca la urmatoarea examinare sa dovedesti ca ai facut orele legale.

Vezi daca nu ai invatat Legislatia Rutiera cum trebuia de la inceput?
Ai picat traseul pentru ca nu ai stiu ce faci gresit in trafic.

"Nu am promovat examenul la proba practică. Care sunt condițiile pentru o nouă reprogramare? Când pot solicita o nouă reprogramare?
Dacă aţi fost declarat "respins" la proba practică, puteţi susține o nouă examinare după o perioadă de cel puţin 15 zile calendaristice, cu prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată. Pentru a obţine informaţii privind reprogramarea la proba practică, este necesar să vă adresaţi serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la judeţul de domiciliu sau reşedinţă, timpul de așteptare variind în funcție de numărul de solicitări."

https://dgpci.mai.gov.ro/faq/examen-auto

| Drodo explică (pentru Violleta2022):

De unde sti tu din ce motiv am picat? poate am dat de mama ta in mijlocul intersectiei si a facit dragoste cu tatal dau betiv, si m-a picat, n ai de unde sa stii?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Drodo):

Atunici sa-ti fie cu picat si a doua oara, poate inveti sa vorbesti frumos si respectuos!

| Drodo explică (pentru Violleta2022):

Invidia e mare nicoleto seara buna?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Drodo):

Invidie pe ce baitel?
Eu sofez de peste 30 de ani...
Invidie pe un copil prost care nu-i capabil nici macar sa invete legislatia rutiera?
Pai aia este toata esenta, fara ea nu stii ce sa faci pe traseu, dar ce-i mai rau este ca tu nu esti capabil s aintelegi acest lucru, de aceea s-ar putea sa mai pici si adoua oara samd.
Cat despre comportamnetul tau fara pic de bun simt si respect, nu-i bai, viata iti va da din plin inzecit, exact ca un bumerang, ceea ce-i oferi se intoarce la tine.