Are dreaptate militianul fiindca acea lege era valabila al rovinietele vechi, care aveau pe ele seria de sasiu si asa mai departe. Cele electronice sunt valabile/numarul de imatriculare si se pot folosii foarte frumos si pe masina noua dar cu aceleasi numere. Nu ai absolut nici o problema, doar sa fie pe acelasi nume cumparata si cea veche si actuala masina in caz ca te verifica sa fie pe numele tau, si daca numerele sunt identice este ok!
Conform Ord 769/2010 rovigneta se incheie pe elementele de identificare a atovehiculelor. Daca va uitati pe vechea rovigneta sunt trecute datele celeilate masini, inclusiv seria de sasiu. Prin urmare, vechea rovigneta NU mai este valabila si trebuie sa va procurati o alta.
Dupa cum zice legea pe care mi-a dat-o "ASIGURATORUL", nu am voie, dar am fost la benzinarie si la un politist rutier care dirija circulatia, care mi-a zis ca se poate folosi si cea veche, dar nu este sigur. La fel au zis si la benzinarie
Cred ca se poate doar este numele meu si numerele aceleasi....cum dracu daca am 7 luni platite sa pierd banii...
PuitalConstantin întreabă:
anonim_4396 întreabă: