La acest buget as opta pentru Nissan Qashqai. Chiar daca nu prea raman bani de optionale... Dar as lua in calcul si o masina germana rulata.
Nou: ori un scirocco; ori golf6 (variant mi-ar place).
Second: A4 allroad, bmw 3 Astea imi vin acum in minte...
Mias lua o bicicleta dar desigur nu strica nu mercedes benz ml sau un hummer h3, 2
Salut!
Volkswagen Golf 5 Full Option sau Toyota Auris Full Option sau Toyota Corolla echiparea de mijloc.Sunt masini bune ce se intretin usor si consum redus.
Pa pa si Bafta!
Nu credeti ca este mai oportun sa investiti acesti bani in ceva care facebani, decit in ceva care toaca bani avin-d in vedere vremurile in care traim? ce parere aveti? ar fi multe de discutat dar ne oprim aici.
Una sa mi mai ramana bani si de o curva n dreapta si una n portbagaj-de rezerva
) Am vazut ca multi vor Mercedes si BMW, pai la 20 000 euro ce ne luam? la mana a 14a din Germania, sau cu numar de Bulgaria?
Imi place Mini Cooper, dar pentru ca sunt prea mare, nu ma simt confortabil in ea; este o idee Mini, mai ales pentru traficul din Romania. As alege si Alfa Romeo, pentru 159 iti mai trebuie putini banuti, dar pentru a cumpara Mito e suficienta suma de 20 000. 2 masini perfecte.
Si fara sa stau pe ganduri, as cumpara Honda Civic.
As alege si VW, Golf, Passat, Polo. Depinde si ce preferi tu, o masina de familie sau una de oras, mica? Una sportiva sau Suv?
O masina noua in orice caz.
Eu unul am preferat sa strang toti banii dar sa cumpar masina noua, pe care am mi-am dorit-o.
Ba ceva care nu are tractiune pe spate, ca iarna nu e buna in romania, in rest ceva care sa se intretina usor.