Volkswagen golf cu 3 usi. Sau bmw 116i tot cu 3 usi. Dar cum sant masini vechi si mici pentru mine prefer sa merg pe motoreta de 25cc, bus. Masina care urmeaza sa o cumpar zilele astea e: https://www.autotrader.co.uk/......2185441742
Mai pun vreo 10, 000 sa am 20k si ma aleg cu asta https://www.youtube.com/watch?v=k_WHmzbFo50 apoi mai bag 4000€ in modificari si ajunge ca aia din Youtube
Cu suma suma asta mica mi-as lua doua dacii tunate sa le am seara cand ies, una pe post de bmw alta pe post de mercedes
Https://www.olx.ro/oferta/insignia-2-0i-turbo-4x4-IDdcxWx.html#bed27d4a1b
Poate chiar varianta 2.8T 4x4, daca as ajunge la nivelul la care sa consider ca e ok sa arunc 10k pentru o masina, ca sa imi permit si intretinerea ei.
Trimite asta în mesaj că nu o pot copia.
Fie Logan cat mai nou, fie un Audi A3 benzina.
Dar momentan traiesc cu alegerea pe care am facut-o: Opel Astra K 1.6 diesel.
Daca inchizi ochii la felul in care e finisat interiorul (arata decent, dar se simte oribil, totul scartaie cand pui mana pe un buton...) e o masina chiar ok.
Prima inmatriculare: decembrie 2015, deci e editia din August 2015
Cum spuneam, as prefera un Audi mai vechi in loc, dar acum e tarziu.
Am bani si de Tesla 3 (cea cu 340 kW), dar nu ii stric pe masini, nu sunt atat de obsedat (am alte planuri).
Pe de alta parte, nu stiu cum sunt soselele pe unde locuiesti sau circuli tu des, dar in zona tatalui meu ar merge foarte bine un Duster.
Un Jaguar, dar daca as castiga mai putin de 3.000 euro pe luna nu as da 10.000 pe o masina...
Sunt 3 motoare la Logan 2017-2019, 0.9 tce, 1.0, 1.5 dci. Deci când va fi lansat viitorul Logan, va avea motor nou de 1.3 tce de 130 cp și un motor hibrid-electric. Acesta e așteptat în primăvara sau toamna. Deja se renunță la platformă de Dacia și viitorul Logan va avea platformă nouă de la noul Clio 2020, la fel și Sandero.
Nu mi-as lua masina asta e cert.Pe plan local imi rezolv deplasarile cu taxi nu ma ennervez cu impozitul, nu ma ennervez ca se strica ceva, ca poate sa-mi fure masina, ca trebuie sa dau bani pe benzina nu ma ennervez in trafic, toate astea sunt treaba soferului.As investi o parte din bani in locuinta mai am eu cate ceva de aranjat in casa restul as pune deoparte pentru cand as iesi in pensie.
N-as lua nimic la banii aia.I-as pune frumos deoparte la fondurile pentru casa noua
La ce drumuri avem cel mai probabil un duster sau un nissan qashqai, nu de alta dar m-am plictisit sa fac slalom printre gropi, dupa ma doare si dosul si portofelul
Am incercat un Duster 1.5 d care a costat 22.000 E in 2018 full accesoriat cam 4000 km si apoi un Tiguan din 2011 cam acelasi traseu.
Concluzia, mi-as cumpara Tiguan chiar daca consuma mai mult.
Nu mi-as lua masina.
Nu totul se rezuma la masini.
Mai bine as investing acei bani
În ce ai investi?
I-as investi intr-o afacere sau intr-o pasiune.
Dacă as mai avea încă odată 8k, i-aș tine, as mai aduna și mi-as lua garsoniera.
Cu banii de pe chirie, as face rata la o mașină nouă până în 20mii.
Sau dacă chiar e urgență treaba cu mașina. M-aș duce pe un E60 2008+, cel puțin eu asa am luat, sau un A6 2008+, E-class 2010+ dar aici mai trebuie bani.
Oricum la 8k găsești la orice marca mașini bune după 2010. Spor la cautat.
1.Audi a5
2.Passat cc
3. Logan nou
4. Golf 7 (cred ca sare putin de 10 mii)
Sunt multe variante la banii astia, asa ca alege ce iti place mai mult iar apoi intereseaza-te de fiabilitatea modelului respectiv. Succes si drumuri bune!
Sau Dacia Logan 2020 care va fi lansat în primăvară sau toamnă.
Seria 5 motor de pana 2.5 diesel, audi a3 1.9 sau 2.0, vw scirocco (cea mai buna varianta) motor 1.4 160 cai merge glont, recomand
Una busita ca tine, lollll, morrrrrrrrrrrrrrrr, rekttttttttttttt ezzzzzzzzzzzzzzzz
JusTPauL întreabă: