Baiatul meu a dat de 3 ori sala...si a cazut... a fost in perioada cu invatatul dupa cartile de pe taraba...care erau diferite de ceea ce se cerea la sala... Dupa a treia sala a trebuit sa plateasca 72 roni...si a renuntat...cred ca nu este o ideea rea...asa candidatii vor fi mai pregatiti cand se prezinta... Dar multi au avut noroc si au luat sala... el mereu a cazut cu 21 de pct. Era asa de furios ca a spus ca nu va mai da... dar la vreo 2 saptamani s-a anuntat ca intrebarile de la sala vor fi pe site-ul Politiei Rutiere si asa sansa candidatilor va fi mai mare... Oricum, nu mi s-a parut corect... ei stiau destul de bine dupa ce invatau candidatii pentru carnetul auto...si au profitat din plin editurile, cei care le-au conceput si politia...Sa speram ca va lua sala la urmatorul examen...Succes! Inca nu stim de traseu... Sa scrie cei care au trecut prin asta!
Am facut asta acum 30 de ani. Se pune?
Pe "vremea mea" se dadea si poligon, ceea ce acum nu se mai face. De-aia colegi de-ai mei, dupa un an-doi de condus masina, inca nu sunt capabili sa dea cu spatele.
Baiatul meu a dat de 3 ori sala....si a cazut...a fost in perioada cu invatatul dupa cartile de pe taraba...care erau diferite de ceea ce se cerea la sala....Dupa a treia sala a trebuit sa plateasca 72 roni...si a renuntat...cred ca nu este o ideea rea...asa candidatii vor fi mai pregatiti cand se prezinta....Dar multi au avut noroc si au luat sala....el mereu a cazut cu 21 de pct. Era asa de furios ca a spus ca nu va mai da...dar la vreo 2 saptamani s-a anuntat ca intrebarile de la sala vor fi pe site-ul Politiei Rutiere si asa sansa candidatilor va fi mai mare...Oricum,nu mi s-a parut corect...ei stiau destul de bine dupa ce invatau candidatii pentru carnetul auto....si au profitat din plin editurile,cei care le-au conceput si politia...Sa speram ca va lua sala la urmatorul examen....Succes!Inca nu stim de traseu... Sa scrie cei care au trecut prin asta!
La sala am luat 25 de puncte. La oras m-a pus sa fac urmatoarele : mers inapoi paralel cu bordura 50 m, parcare laterala, garare pe stanga ( asa ceva nu inveti la scoala de soferi ) pe care am facut-o din ochi si mi-a iesit perfect. De aceea e bine sa-i zici instructorului sa te invete cam orice, pentru ca examinatorii tind sa te pice daca nu le dai partea
Mie mi sa luat carnetul pentru viteza.am luat 3 luni am auzit ca daca mai dau odata raman la 1 luna.am 36 de ani si regulile sau schimbat enorm.nu am vrut sa invat pentru ca am vrut sa vad ce pot.cand am ajuns la giurgiu am dat examenul si nu am luat pentru 2 puncte.martea urmatoare m-am dus din nou si ni am luat pentru 1 punct. o sa dau din nou in fiecare marti si joi pana cand il voi lua.
Gbrltdr nu te supara dar copilu tau e batut in cap vai-demine de 3 ori o picat si mai ales la sala thooamne ce om.