Prin proiect te referi la tuning?! dar si tuningul are mai multe feluri unii modifica doar lookul altii doar motorul, altii complet, altii umbla la sistemul audio si participa la competitii, altii modifica partea de jante, anvelope si suspensie (gen stance) etc sunt multe tipuri.
Si ca sa raspund la intrebare imi plac mai multe masini care merita in viziunea mea modificate cap coada motor si look dar voi da una care imi place mult si imi da fiori, chiar am mers cu ea si am fost si pasager deci o cunosc cat de cat : Nissan GTR
Da, mazda mx-5 mai ales ultimul model arata bestial, iar modelele mai vechiute sunt "tunabile", stiu ca le tuneaza in special un tuner din UK (bbr-gti e numele lor) si le duce la 270 CP la roata si 300 de CP la motor, la o greutate de apoximativ 1000 kg aceste masini devin bestii si ating 0-100 in 5 secunde si ceva dar si pretul e pe masura 7000 de lire manopera + modificari interne inclusiv turbo si tot ce trebuie.
Deci Mazda is the best
Golf GTI 2.0 benzina.
Cu modificari simple se duce la 330 de cai si face pipi pe Mazda.
Fiat Panda, ar arăta bestial dacă ar avea un tunning + că are motorul clasic 1.3 diesel multijet și este ușor de modificat.