10 000 pret de leasing la care se adauga dobanda, nu stiu exact cum se calculeaza dar ei sunt mai destepti ca noi, niciodata nu o sa piarda. Cred ca este ca la in imprumut in banca, daca il faci pe 5 ani si dupa 2 luni vrei sa il achiti iti fac o recalculare si nu mai platesti cat era toata dobanda pe 5 ani, dar dai bani multi in plus sigur.
Nu vad logica ai ce ai vrea tu sa faci, daca ai bani de ce sa mai faci leasing?
cei 1000 E ramasi se impart la perioada ramas, cu dobanda si toate taxele aferente.
Vreau sa beneficiez de pretul de leasing, acesta fiind de 10000, si fara leasing costa 12800.
Nu am avut niciodata leasing, dar cu dobanda si toate taxele nu te va costa mai mutl de 12800? Eu cred ca da... intereseaza te bine
10 000 pret de leasing la care se adauga dobanda, nu stiu exact cum se calculeaza dar ei sunt mai destepti ca noi, niciodata nu o sa piarda. Cred ca este ca la in imprumut in banca, daca il faci pe 5 ani si dupa 2 luni vrei sa il achiti iti fac o recalculare si nu mai platesti cat era toata dobanda pe 5 ani, dar dai bani multi in plus sigur.
Cei 1000 Euro ramasi se impart la perioada ramas, cu dobanda si toate taxele aferente.