Evident. Orice are 49 cmc in acte nu conteaza daca este scuter, motocicleta, triciclu, ATV, ideea este sa fie incadrat la categoria moped dar nu vad rostul practic a unei motociclete de 49 pentru ca este mult mai inconfortabila, intretinere mai scumpa, consum mai mare, trebuie sa schimbi vitezele mereu pentru ca este manuala... nu prea isi are rostul sa faci chestia asta dar... este alegerea ta!
P.S.
Nu te lua dupa tampedii ca ei conduc de la 12 ani si alte prostii pentru ca daca te prinde politia risti un dosar penal de toata frumusetea de care tragi toata viata si daca Doamne fereste ai vreun accident indiferent cine e de vina tot tu platesti pentru ca mergi ilegal, risti sa ti se suspende 3 ani dreptul de a lua permis de conducere si multe alte probleme, iar la a doua abatere chiar 10 ani nu vei avea dreptul de a da de permis orice categorie, amenzi mari... e o idiotenie. Tampiti care merg aiurea sunt strazile pline dar nu trebuie sa ii luam ca exemplu!
Bine că vrei să conduci dar nu știi atâta lucru. Poți să conduci orice moped dacă ai certificatul de absolvire a cursurilor de legislație (vărsta minimă: 16 ani). Dar ce înțelegi prin "motocicletă" de 49 cc? Poate în cel mai bun caz ai doar carene de motocicletă pe motor de scuter.
Cred ca da! Eu una conduc de la 12 ani scuter si nici pana acum nu am loat nici o amenda sau etc!
Da eu una conduc un scuter de 49 cmc de mica si pana acum n-am primit nici o amenda etc
christine99 întreabă:
NatiX96 întreabă:
farcas123456789 întreabă: