Daca ai bun simt si te caiesti pentru accidentul pe care l-ai provocat, invata din greseala asta si ramai pieton pe viata, ca data viitoare s-ar putea sa omori pe cineva.
Va astept prin Giurgiu dupa ce il recuperez:**
Poate peste vreo 3-4 ani... dupa ce-l recuperezi.
Nu te enerva pe doamna si nici nu o baga in seama: este o persoana pe care trebuie sa o respecti pentru faptul ca nu stie nimic. Se baga la toate, face morala din scaunul ei de om fara de cultura.
Si daca nu stati, va mai invat eu cate ceva, un dosar poate fi tinut pana la concluzionare si 3 ani, stiu eu cazuri asemanatoare, care au asteptat mult si bine pana si-au recuperat permisul inapoi, deci nu e vorba de "cateva luni". Asa ca, repet, daca doriti sa-mi fiti sofer personal, imi puteti scrie in privat. Faceti cinste cu motorina\benzina.
Ai de așteptat.
O să dureze ceva.
Sa va raspund frumos, pentru ca vad ca dvs bunul simt si asumarea va lipseste, avand in vedere ca comentati de pe un cont anonim. In primul rand dosarul meu trebuia facut oricum deoarece a fost implicata o persoana vatamata, respectiv un motociclist, ce nu stiu nici acum dupa 3 luni daca avea permis sau acte pe acel motor, (adus recent din Italia, cu numere de Italia, deci nici nu era imatriculat in Romania). Persoana respectiva nu a depus plangere, si ne-am inteles la amiabila. Asa ca politia mi-a spus simplu, "dosarul o sa se claseze", cautati dvs pe google ce inseamna asta. Asa ca ce debitati cu permis anulat, 5 ani de nu stiu ce, sunt vise. Si paranteza la ce mi-ati urat dvs, va multumesc. Apropo, vede-ti ca va bate pensia la usa, si nu va mai enervati asa tare pe TPU, la batranete toate sunt mai sensibile, sa nu patiti ceva.