La ce noroi e pe sosele - eu cred ca ar ajunge, si e gratis. Dar au aparut si alte produse
"Folia protectoare pentru placutele de inmatriculare este o varianta care, pentru doar 60 de euro, face invizibile numerele pentru orice camera video de pe tronsonul Bucuresti-Sinaia.
Trucul este extrem de simplu si totusi foarte eficient. Privite dintr-un unghi drept, din fata sau din spatele autoturismului, foliile permit vizualizarea perfecta a numerelor de inmatriculare. Prezenta foliilor se poate depista doar dupa o examinare atenta a placutelor. In schimb, din unghiul de aproximativ 30 de grade in care sunt amplasate camerele video, placuta devine invizibila. Folia protectoare este insa considerata o modalitate de ascundere a placutei de inmatriculare si amplasarea ei se poate sanctiona conform noului Cod Rutier. Din acest motiv, pe piata a aparut un produs mult mai eficient si perfect legal, care mascheaza placutele vitezomanilor. Spray-ul invizibil PhotoStopper costa doar 20 de dolari, se aplica o singura data si poate fi folosit pentru sase autoturisme"
http://stiri.acasa.ro/......de-pe-dn-1
N-am gasit unde se comercializeaza. Poate stie altcineva
Da:sa-ti faci cruce cu virful limbii si sa te rogi ca numarul sa fie plin de noroi...)
kingsRo întreabă:
anonim_4396 întreabă: