| JusTPauL a întrebat:

Daca fac un test sa vad care injector este stricat, se poate sa il schimb doar pe acela? sau daca unul e nou si celelalte vechi nu functioneaza corespunzator?

Răspuns Câştigător
| Ionut29897 a răspuns:

Injector găsești și second hand, îl montezi și te duci sa-ți bage codul dacă e electronic, dacă e mecanic nu trebe.si ai zici la aia de acolo sa-ți verifice presiunea in ele
Și o sa vezi dacă ma ai unul pe ducă.

Te sfătuiesc sa-ți verifici și pompa de injecție sa nu-ți producă Șpan

| Ionut29897 a răspuns (pentru Ionut29897):

Ma bucur ca ți-am fost de folos.bafta cu masina

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde in ce stare sunt celalalte injectoare.
Ca si la bujii, si injectoarele se pot schimba doar unul sau mai multe, in functie de starea lor.
Daca uzura este mare la toate, atunci se schimba toate, dar daca unele sunt bune atunci nu e nevoie sa le schimbi.
Daca se schimba doar partial setul, e bine sa fie caelasi model ca cele bune, neschimbate.

| relian a răspuns:

Schimbi doara pe ala care este defect, iar daca ai bani si vrei sa le schimbi pe toate asta e alegerea ta.Acum daca e sa o luam tehnic si injectoarele au un timp de functionare dupa care fabricantu spune sa fie inlocuite, dar cine face asa ceva? Cred ca sunt ceva limite in care injectoru este functional, dara asta o afli dupa ce faci test, aia iti vor spune care este rau si ca urmare il vei schimba doara pe ala.E ca si la cauciucuri, daca ai unul care sa ript, sau stiu si eu exfoliat acum ce faci schimbi pe toate? Scchimbi doara cei defect.Restu daca sunt in parametri si functioneaza ii lasi acolo. Unia care au bani spun schimbai pe toti ca nu mai vreau sa am probleme cu altul stiu si eu intr-o luna intr-un an si schimba toate injectoarele.

| OldSoul a răspuns:

Daca celelalte sunt in parametrii, il poti schimba doar pe cel defect, in schimb daca celelalte ies din parametrii ar trebui inlocuite toate.
Acum desigur, poate ai noroc si nu e injectorul stricat, mai sunt cazuri in care mufa nu face bine contact si are cam aceleasi simptome cu un injector stricat.

| AdamCecilia a răspuns:

Se poate schimba numai un injector la un autoturism?