Da, îți zic din proprie experienta. Dar se rezolva dacă începi sa reiei ore de condus.
Depinde de varsta, de nivelul la care ai ajuns cu soferia cand te-ai lasat, si de interesul pe care il ai fata de acest domeniu.
Unii sunt marmote chiar daca au condus zilnic, altii conduc bine indiferent de experienta lor.
Un sofer decent se lasa si se reapuca de condus oricand, fara efort prea mare.
Dar daca faci scoala de soferi ca pe un curs de pictat cu degetele, apoi abandonezi domeniul, normal ca vei fi la nivelul 0 cand te reapuci.
Nu uiti, mersul pe bicicleta, condusul si sexul nu se uita niciodata Bine despre sex, asa te nasti invata, stii din fabrica, dar am bagat acolo sa fie
Da, gandeste-te ca tata a mers pe tir o luna si cand a venit acasa conducea masina si lua curbele de zici ca era cu camionul.Sa nu mai zic ca si acum trântește ușile.Fratele meu dupa un an in care nu a condus a trebuit sa ia din nou lectii de condus
Teoria nu
Manevrele de condus da.
De exemplu eu care am făcut pauza un an de condus și am uitat sa fac parcarea laterală
Mă chinui 10 minute la parcare
Da
Chiar și odată pe săptămână e puțin, dar chiar și o data pe săptămână dacă conduci la un moment dat ajungi să ți se para atât de ușor încât ai sta și cu o cafea în mana
Da, Mihai, este posibil să uiți anumite aspecte teoretice și manevre de condus dacă nu conduci o perioadă îndelungată după ce obții permisul. Pentru a-ți menține abilitățile și încrederea în conducere, este recomandat să conduci în mod regulat și să exersezi manevrele de bază. De asemenea, poți lua în considerare și participarea la cursuri de refresc pentru șoferi, care te pot ajuta să-ți reamintești și să-ți consolidezi cunoștințele și abilitățile de conducere.
Clar ca o sa iti ieși din mana daca nu conduci o perioada lunga. Eu de exemplu nu am condus 6 luni de cand mi-am luat permisul și am uitat unele lucruri și chiar îndemânarea. Dar dacă faci pe săptămână chiar si o oră de condus e perfect pentru ca nu uiți.