| ejymas a întrebat:

Daca îmi este tăiată calea și se întâmplă un accident a cui este vina?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de situatie. Iti poate taia calea unul care avea prioritate iar tu nu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de context... zi contextu si pe urma ne dam cu parerea

| sierra1 a răspuns:

"îmi este tăiată calea"

n-ajunge, mai dă detalii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de regulile de circulație, însă întotdeauna este indicat să conducem preventiv. Chiar există în codul rutier un capitol în acest sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vina celui care ti-a taiat calea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin a ti se taia calea te referi ca stimabilul schimba banda fara sa ti acorde prioritate practic. Deci, legal vorbind, este a lui

| c4nd4leante a răspuns:

A celui care ti-a taiat calea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru c4nd4leante):

De ce imi dai eronat? Am raspuns la fel ca tine...

| SmaraldAlbastru a răspuns:

A celui care trebuia să cedeze trecerea.

| Iunicu a răspuns:

Asta este ca povestea ăluia de conducea liniștit, iar bradul a intrat cu viteză în mașina lui

| ejymas explică:

Am avut astăzi un incident, nu a fost de accident sensul în care ma deplasam avea 2 benzi, era limita de 50 și mergem cu 70 și a venit un vitezoman și m-a depășit pe b1 și mi a tăiat calea la centrimetri, mai apoi s-a deplasat înainte cu 150 laughing

| Simpatic a răspuns (pentru ejymas):

Eu il ajungeam din urma, il blocam in prima intersectie si il scoteam pe geam cu forta si calcam in picioare...ca asa fac cocalarii happy si asta trebuie sa te comporti cu terminatii astia care au audi sau bmw si cred ca soseaua e a lor, mai nou si astia cu skoda octavia se cred mari piloti

| ejymas explică (pentru Simpatic):

Nu prea ma avant ca n am nici masina si sunt și incepator, dar sunt curios cine este vinovat în situația asta dacă se întâmplă un accident, oricum umblu mereu cu o camera DVR dar fix cand s-a întâmplat faza cu tâmpitul asta mi-a cedat prinderea aia de la căldura

| Simpatic a răspuns (pentru ejymas):

In cazul expus de tine cel care ti-a taiat calea era de vina, inca ceva nu avea voie sa depaseasca prin dreapta, asa cum tu ca incepator nu aveai ce cauta pe banda 2 decat cand faceai tu o depasire apoi reveneai pe 1, in rest zice codul rutier sa mergi pe banda 1 si astfel ii lasi pe cocalarii grabiti sa mearga cu cat mortii lor duce tigaia lor maxim pe banda 2! De asta sunt si atatea accidente si oameni morti nevinovati din cauza rablelor astora de soferi de mana a 2-a care conduc 'bolizi'; rar am vazut un bentley nou sau ceva sport puternic si scump care sa nu respecte in localitate viteza maxima, de obicei sunt besinosi de astia cu tigai de acum 10-15 ani care merg tare, frustrati de astia cu 'bolizi', cand aud la tv pe prostii aia de reporteri ca cica 'a intrat cu bolidul in pom, cap de pod etc' si masina e un bmw din 2002 mi se face scarba, bolid e cand masina are lejer 500 de CP si costa vreo 200.000 de euro, nu orice tigaie.

| ejymas explică (pentru Simpatic):

Da, am observat ca 2000-2005 audi bmw sunt cei mai cretini prin București, în mod normal merg pe b1, dar fix în aceea porțiune sunt niște gropi (gropi e putin spus) pe ambele părți ale benzi și sunt imposibil de evitat și decât sa rămân pieton dacă o iau zilnic pe acolo am zis sa o iau pe b2 dar..na băieții cu tigaie

| Panamax a răspuns (pentru ejymas):

Daca te-a depasit pe b1 inseamna ca tu adormisei pe b2 si a incercat sa te trezeasca.

| Panamax a răspuns (pentru ejymas):

Si vitezomanul te-a depasit prin gropi.
Daca lasam lupul sa spuna povestea capra o sa fie personajul negativ.