| Norbert1454 a întrebat:

Daca imi iau alfa romeo 159 e o alegere buna?

8 răspunsuri:
| xMileyOffGiirlx a răspuns:

Da e o legere buna pentru am si eu si e super (ai internet fara sa ceri si este si activ)tare!

| PrieteniiŞtiuDeCe a răspuns:

Fără indoială. Maşinile italieneşti sunt foarte bune.Trebuie doar să ai bani să le intreţii...

| SAWdoarSAW a răspuns:

Buna, sa iti iei alfa romeo 159 este o idee excelenta!

asta este sigurbig grin

| pitcrv a răspuns:

Alfa este masina foarte puternica
da gandeste bine ca daca iti cade cate o piese la ea trebuie sa ai ceva bani sa o repari pentru ca costa mult piesele

| VORTEX a răspuns:

Este foarta frumoasa masina big grin si este marca italieneasca deci cred ca este si calitativa, daca as avea bani eu personal as cumpara-o.bafta

| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca te intereseaza cu predilectie "fiabiliattea si costurile de intretinere" e mai simplu: fiabilitatea nu e (nici nu a fost vreodata!) punctul ei forte! E frumoasa tare, fuge bine, este puternica, intorci capul dupa ea pe strada, dar... TREBUIE sa ai o relatie tare stransa cu mecanicii din service! E foarte "delicata" si fragila. De la electronica la mecanica. Costurile sunt comparabile cu ale seriei 3, sau Audi A4. Nitel mai mici, dar nu mult!

Pe de alta parte...
159 e singura masina care a putut pune in dificultate in anumite conditii masina anului (pe planeta) 2006 BMW seria3. Din pacate, la Alfa nu se folosesc materiale usoare si masina e destul de grea chiar daca pe hartie cel putin motorizarea arata destul de bine ca putere, cuplu, in realitate e destul de greoaie masina. Agilitatea ei e un punct forte, aspectul nici nu-l mai comentez, o consider una dintre cele mai frumoase masini din toate timpurile. Din pacate calitatea de fabricatie e perfectibila, pretul se apropie de un BMW, fiabilitatea cam lasa de dorit.

| chakuza a răspuns:

E buna, dar as zice sa te uiti si la un Audi A4 S-line.E super masinuta si are putere.

| Norbert1454 explică:

Multumesc frumos

Întrebări similare