Da e o legere buna pentru am si eu si e super (ai internet fara sa ceri si este si activ)tare!
Fără indoială. Maşinile italieneşti sunt foarte bune.Trebuie doar să ai bani să le intreţii...
Alfa este masina foarte puternica
da gandeste bine ca daca iti cade cate o piese la ea trebuie sa ai ceva bani sa o repari pentru ca costa mult piesele
Este foarta frumoasa masina si este marca italieneasca deci cred ca este si calitativa, daca as avea bani eu personal as cumpara-o.bafta
Daca te intereseaza cu predilectie "fiabiliattea si costurile de intretinere" e mai simplu: fiabilitatea nu e (nici nu a fost vreodata!) punctul ei forte! E frumoasa tare, fuge bine, este puternica, intorci capul dupa ea pe strada, dar... TREBUIE sa ai o relatie tare stransa cu mecanicii din service! E foarte "delicata" si fragila. De la electronica la mecanica. Costurile sunt comparabile cu ale seriei 3, sau Audi A4. Nitel mai mici, dar nu mult!
Pe de alta parte...
159 e singura masina care a putut pune in dificultate in anumite conditii masina anului (pe planeta) 2006 BMW seria3. Din pacate, la Alfa nu se folosesc materiale usoare si masina e destul de grea chiar daca pe hartie cel putin motorizarea arata destul de bine ca putere, cuplu, in realitate e destul de greoaie masina. Agilitatea ei e un punct forte, aspectul nici nu-l mai comentez, o consider una dintre cele mai frumoase masini din toate timpurile. Din pacate calitatea de fabricatie e perfectibila, pretul se apropie de un BMW, fiabilitatea cam lasa de dorit.
E buna, dar as zice sa te uiti si la un Audi A4 S-line.E super masinuta si are putere.