Poti, altfel specifica fabricantul ca nu poti merge cu ea pe timp ploios si nici sa o speli cu jet de apa
Poti, fara probleme, nu are ce sa se strice...Am si eu un Ninja de 600 pe care il spal aproape zilnic, mi-e prea drag de el si nu are nimic pana acum.
Dar nu mi se poate infiltra apa in butoanele pentru lumini, de exemplu?
Nu cred ca ar avea cum...Ti-am zis, imi spal motorul zilnic de cateva luni si nu are nimic...Si oricum, daca motorul era ''sensibil'' la apa, producatorul specifica acest lucru, sau mersul pe ploaie, care la fel, uda tot motorul.Si oricum, firele sunt izolate bine, nu ar avea cum sa intre apa in ele, sa faca scurt sau altceva
De curiozitate, daca nu te superi...ce motor ai?
Aaa si nu ti-am specifiat cateva lucruri...Sa nu dai pe lamele radiatorului daca apa vine cu presiume foarte mare, se pot indoi iti zic din propria experienta asta
Yzf 125
Ah...Ce mi-am dorit o la 16 ani.M-am milogit atat de tata si mama sa-mi cumpere una...Dar nu erau de acord cu mersul pe ''mobra'' pe atunci.De cand am facut 18 ani, nu au mai zis nimic de acest lucru, bine nici nu sunt vreun maniac al vitezei sa intru cu 150 in garaj ca sa o parchez Fain motor ai, nu are ce sa i se intample de la apa asalt uscat!