| EmilTraian95 a întrebat:

Daca imi tunez masina mai pot circula cu ea le drumuri publice?

15 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Eu mi-am pus 5 braduti la oglinda, asta inseamna cam 20 de cai in plus, pe langa asta mi-am cumparat de la piese auto un abtibild cu Nike iar asta daca il lipesti pe luneta, castigi cam 7 cai in plus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ii pui un bradut la oglinda si un abtibild cu nfs poti circula linistit

| Sofer a răspuns:

Mai bine o lasi asa cum e.

| MskDesign a răspuns:

Mai bine las-o asa, important e ce are sub capota. Poate se intampla sa tunezi masina, si nu o vor omologa cei de la RAR.Atunci ce vei face? Sincer sa fiu, eu nu mai sunt de mult in tara, dar mi se cam par demodate masinile tunate. Poate gresesc eu si oricum fiecare cu gusturile lui.

| SasNetRomania a răspuns:

Bine ca nu o fulgerezi.
in limita bunului simt poti, adica nu modificari foarte vizibile.
o sa ai probleme la verificare.

| darrio2007 a răspuns (pentru SasNetRomania):

Oricum ai sa mergi cu ea la omologare. Daca nu corespunde nu te lasa sa mergi pe drumurile publice.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Nu. Dar daca o fulgeri s-ar putea sa mai poti.

| Iosuat a răspuns:

Depinde unde o tunezi in puterea masini sau in exterior daca i nexterior iai putea face apropae orice in limita legii si daca e in interior adica la motor nu prea au treaba cei cu legea

| xNoNaMe a răspuns:

Dupa cum probabil ştii, si geamurile fumurii trebuiesc omologate..etc.Acum ceva timp am modificat o simplă Dacia SuperNova, arată foarte mişto, pot aduce şi câteva poze dacă este nevoie, dar problema am întâmpinato la R.A.R cand mi s-a spus ca nu poate omologa aşa ceva.În concluzie, poţi modifica maşina, pe-aici, pe-acolo, dar în limita bunului simţ dacă ai înteles ce am vrut să spun.

| xNoNaMe a răspuns:

Aş dori să îmi spui şi ce modificări ai vrea să aduci măşinii.

| EmilTraian95 explică (pentru xNoNaMe):

Https://www.youtube.com/watch?v=V8cV7SA_O58 asta depăşeşte bunul simţ?

| xNoNaMe a răspuns (pentru EmilTraian95):

Nu, e acceptabil.

| mariusakee a răspuns:

Ce intelegi prin tuning?

| EmilTraian95 explică (pentru mariusakee):

Spoiler, jante din astea

| cosminBlack a răspuns:

Nu trebuie ca acele "tunari" sa fie foarte vizibile...

Întrebări similare